calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Faruk Hadžibegić u velikim problemima: KONAČNA ODLUKA U PONEDJELJAK

Objavio: RHT
03/06/2023 9:17 AM

Uoči početka priprema fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine za junske utakmice sa Portugalom i Luksemburgom napadač Ermedin Demirović je otpao sa spiska selektora Faruka Hadžibegića.

– Sa spiska igrača, koje sam planirao za utakmice protiv Portugala i Luksemburga, nažalost, otpao je naš napadač Ermedin Demirović, kojeg u utorak očekuje operacija. Demiroviću želim brz oporavak i što brži povratak na teren, a jasno je da će nam mnogo nedostajati u naredne dvije utakmice – istakao je selektor “Zmajeva”.

Demirović iza sebe ima veoma dobru sezonu u Augsburgu, gdje je u 30 mečeva postigao je osam golova, uz šest asistencija.

– Odluku o tome ko će na spisku zamijeniti Demirovića donijet ću nakon vikenda, u kojem ću još jednom provjeriti formu igrača sa proširenog spiska. Računali smo na to da će biti problema sa povredama, pa smo se pripremili i napravili i prošireni spisak igrača, upravo zbog ovakvih i sličnih situacija – zaključio je Hadžibegić. 

Reprezentacija BiH će 17. juna u Lisabonu igrati protiv Portugala, u okviru 3. kola kvalifikacija za Euro 2024, a tri dana kasnije u Zenicu dolazi Luksemburg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS