calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Šuma je mjesto za urnebes: Sultan Elmedin otkrio sve o “dolasku prijateljice” Stan u kojem je ubijena Ksenija Pajčin više nije prazan! Komšija otkrio detalje: “Bile su priče neke, duhovi i to pa su ljudi bježali” SKANDAL! MAJA PROŽIVLJAVA DRAMU ZBOG STANISLAVA? Marinkovićeva sa DOKAZIMA spremna da ga PRIJAVI POLICIJI!? Sve o njegovim UCJENAMA ispričala prijateljima u povjerenju? Vječiti neženja Leonardo Dikaprio prekršio vlastito pravilo? Tamara zaradila MILIONE od NAGIH FOTOGAFIJA?! Mama mi je VELIKA PODRŠKA!” (VIDEO) Ususret 30. Sarajevo Film Festivalu: Podignuto najveće filmsko platno u regiji ŠOK FOTKA FILIPA CARA DIGLA SVE NA NOGE?! Jednim potezom otkrio gdje se nalazi i sa kim (FOTO) TESTOVI POKAZALI ZASTRAŠUJUĆE PODATKE! U tamponima otkriveni arsen, olovo i još 14 toksičnih metala ŠOK-TRANSFORMACIJA ANELI! Odlučila da promijeni izgled (FOTO) Iskopani krstovi u Prnjavoru i dalje misterija: Bili umotani u kese i okrenuti ka istoku SKANDALČINA – Janjuš uhvaćen s Enom: Procurio PRIVATNI SNIMAK TIPOVANJE djevojaka iz RIJALITIJA? Detalji POROĐAJA Katarine Živković! Svi se pitaju ko je njen PARTNER? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Žestoka rasprava Elmedina i Jane: “Fatima, ti šuti – ja neću…”(VIDEO) ZNAČAJAN KORAK U ISTRAZI UBISTVA DANKE ILIĆ: Stigla DNK i GPS vještačenja ŠOK SNIMAK JELENE I UROŠA: Uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI  Larisa Cerić poražena u četvrtfinalu: Boriće se za bronzu na Olimpijskim igrama!

Fanovi primijetili čudan detalj: Zašto je golman Uniteda vazelinom mazao rukavice

Objavio: RHT
08/04/2024 11:00 AM

Fanovi primijetili čudan detalj

Onana s vazelinom usred utakmice (Foto: Screenshot)
Fanovi primijetili čudan detalj (Foto: Screenshot)

Onana s vazelinom usred utakmice (Foto: Screenshot)

Golman Manchester Uniteda Andre Onana branio je odlično u derbiju protiv Liverpoola, ali je pažnju privukao i gestom iz prvog poluvremena utakmice dok je trajala kraća pauza zbog kornera.

Onana je odbranio nekoliko dobrih prilika za Liverpool, a utakmica je završena rezultatom 2:2. Gosti su dominirali većim dijelom utakmice, no Onana i ekipa uspjeli su osvojiti bod.

Foto:Printscreen football feed

U finišu prvog poluvremena, dok se Liverpool spremao izvesti korner, Onana je izvadio vazelin iz gola i počeo mazati rukavice. Ovaj gest privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Fanovi primijetili čudan detalj

Fanovi su odmah primijetili ovaj neobičan detalj, a neke sportske stranice našalile su se porukom da je to “razlog zašto prima toliko golova ove sezone”.

S takvim rukavicama Onana je zaustavio pet šuteva nogometaša Liverpoola, ali je dva puta morao po loptu u svoju mrežu. Jednom nakon kornera i gola Luisa Diaza, a drugi put nakon jedanaesterca Mohameda Salaha.

Virdžil van Dajk je takođe rekao:

“Trebalo je da imamo bar 2:0. Imali smo ih pod kontrolom. U ovom trenutku definitivno izgleda kao poraz. Jer smo bili rasipnici u našim šansama dali smo im liniju života. Nažalost, pojedinačne greške se mogu desiti u igri, ali je ostalo još toliko vremena da se to ispravi. No, bili smo u žurbi, izgubili smo previše lopti u izazovima u veznom redu.

BONUS VIDEO:

klix.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS