calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Neočekivana situacija u Dalmaciji: Reporterku RTL-a kanader zalio vodom Kseniju Knežević svi znate, a evo kako izgleda njena mlađa sestra BOMBA U PARIZU?! ZATVOREN STADION USRED OLIMPIJSKIH IGARA! Đina i Kan Džinović oduševili javnost fotografijom iz djetinjstva EVO KOJE JE IME KATARINA ŽIVKOVIĆ DALA SINU! Pjevačica odabrala veoma moćno ime za nasljednika, ima jaku simboliku! OVO JE PRAVO LICE NATAŠE NINKOVIĆ! Više ništa ne može da se sakrije, svi u šoku zbog njenog izgleda! (FOTO) “ŽIV SAM, ZDRAV SAM!” Oglasio se Aca Lukas: TURNEJA SE NASTAVLJA: “Vidimo se u Jelahu!” Izvore i rijeke decenijama zagađujemo: BiH prijeti nestašica pitke vode Šuma je mjesto za urnebes: Sultan Elmedin otkrio sve o “dolasku prijateljice” Stan u kojem je ubijena Ksenija Pajčin više nije prazan! Komšija otkrio detalje: “Bile su priče neke, duhovi i to pa su ljudi bježali” SKANDAL! MAJA PROŽIVLJAVA DRAMU ZBOG STANISLAVA? Marinkovićeva sa DOKAZIMA spremna da ga PRIJAVI POLICIJI!? Sve o njegovim UCJENAMA ispričala prijateljima u povjerenju? Vječiti neženja Leonardo Dikaprio prekršio vlastito pravilo? Tamara zaradila MILIONE od NAGIH FOTOGAFIJA?! Mama mi je VELIKA PODRŠKA!” (VIDEO) Ususret 30. Sarajevo Film Festivalu: Podignuto najveće filmsko platno u regiji ŠOK FOTKA FILIPA CARA DIGLA SVE NA NOGE?! Jednim potezom otkrio gdje se nalazi i sa kim (FOTO) TESTOVI POKAZALI ZASTRAŠUJUĆE PODATKE! U tamponima otkriveni arsen, olovo i još 14 toksičnih metala

FANOVI objavili TEODORIN snimak bez “PEGLANJA” lica!

Objavio: RHT
30/11/2021 6:00 PM

– Kako podrška može da vas uništi, ne može niko – jedan je od komentara na društvenim mrežama.

 

Fan stranica popularne Teodore Džehverović objavila je video pomenute pevačice, a tom prilikom su otkrili kako izgleda njeno lice bez šminke.

– Kako podrška može da vas uništi, ne može niko – jedan je od oštrijih komentara na društvenim mrežama nakon što je isplivao snimak Džehverovićeve.

Ti kadrovi su postali viralni kako na Instagramu, tako i na Tviteru, a mnogi su stali i u pevačicinu odbranu, konstatujući da ne vide zbog čega je bilo ko proziva.

Mnogi su podržali ovakve objave jer smatraju da je uvek bolje prikazati istinu, nego se fotošopirati do iznemoglosti jer, kako smatraju korisnici društvenih mreža, to loše utiče na mlađu populaciju.

“Pod ovim svetlom bismo svi imali ovakvo lice”, “Ajde, ne preterujte, devojka je prelepa”, “Bolje da se ne fotošopira, odlično izgleda”, “Ma kako biste vi izgledali, dokoni ljudi!”, neki su od komentara na pomenutim mrežama.

IZVOR: TELEGRAF.RA/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS