calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas!

EVROPA ODLEPILA ZA ACOM LUKASOM: I Sara Jo dala PODRŠKU pesmi OSKAR! (VIDEO)

Objavio: RHT
17/02/2022 8:32 PM

Velika se prašina digla oko želje Ace Lukasa i njegovog tima na čelu sa producentom i menadžerom Sašom Mirkovićem da najautentičnija pojava sa brdovitog Balkana predstavlja Srbiju u Torinu na Evroviziji 2022 godine.

Već je bilo mnogo reakcija na društvenim mrežama od stanaca koji ne razumeju naš jezik, ali su potpuno odlepili za Acom.

Jutjuberka Alisija Mišel je definitivno pala na šarm Ace Lukasa, izgleda da i preko “bare” Aca osvojio publiku. Ni jutjuber iz Libana ništa manje nije oduševljen pesmom “Oskar” koju je opisao kao eksploziju emocija. Jedan od najvećih fanova Evrovizije za Acu kaže da je oduševljen pesmom i da Lukas ima brutalan glas.

Pevačica Sara Jovanović koja važi za glavnog Acinog konkurenta za predstavnika na Evroviziji nije ostala imuna na “Oskara”, pa je pružila podršku Lukasu.

-Svakako veliko poštovanje Acu i njegovo izvođenje – rekla je Sara.

Nama ostaje samo da zaključimo sledeće, Torino spremi se stiže OSKAR, Beograde spremi se da 2023 gidine ponovo budeš domaćin Evrovizije, jer Acin tim čine ljudi koji su već jednom doveli Evroviziju u Srbiju.

AUTOR: hypebih.ba

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS