calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića

EVO ZAŠTO SAŠA KOVAČEVIĆ IMA ISKLESANO TIJELO! Nije samo teretana zaslužna, ovo je njegov jelovnik!

Objavio: RHT
04/10/2023 11:40 PM

Saša Kovačević izuzetno vodi računa o svom fizičkom izgledu, a na njegovo tijelu octava se svaki mišić. On godinama ide u teretanu, posvećen je napornim treninzima, ali vodi računa i o ishrani. On se zdravo hrani što je takođe doprinijelo da savršeno izgleda i da se odlično osjeća.

Pjevač najčešće jede ribu, piletinu i govedinu. Pije vodu, limunadu i bijelo vino kada je na nastupima.

Od ugljenih hidrata konzumira rižu i krompir. Na Sašinom meniju je raznovrsno povrće i odabrano voće. Saša trenira pet do šest puta nedjeljno u zavisnosti od poslovnih obaveza i putovanja.

Kako je jednom prilikom ispričao, ima dana kada su mu „oči gladne”, pa bi pojeo nešto slatko, ali se u tim trenucima kontroliše i ne odstupa od pravila koje je sebi nametnuo.

Dnevni jelovnik Saše Kovačevića

Doručak: 8 do 10 jaja (1 do 2 žumanca, ostalo samo bjelanca) ili tunjevina, 2 do 3 parčeta tostiranog „Tonus” hljeba i salata.

Ručak: piletina, ćuretina ili biftek, barena riža i salata.

Večera: Riba.

(Kurir)
BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS