calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO)

Evo šta znači kada sanjate zeca

Objavio: RHT
19/01/2024 8:21 PM

Snovi nam mogu mnogo toga kazati i dati nam signal kako treba da radimo u stvarnom svijetu. Nemojte zapostaviti svoju podsvijest jer ona može mnogo toga da nam kaže, a da nismo ni svjesni jer ne prepoznajemo njene signale.

San o ovim malim glodarima je uobičajena pojava, vjerovali ili ne. Uglavnom prenose ideju da se ništa ne dešava slučajno i da je sve organizovano. Zečevi nam preko snova pomažu da shvatimo svijet oko nas i zato su oni jedinstveni.

U snu, zec predstavlja sreću i što prije shvatite da vam dolaze divne stvari. Šta god da dobijete biće u izobilju, najverovatnije mnogo više nego što zaslužujete. To će vam pomoći da zadržite vedar pogled na život.

Takođe, zec koji je karakteristika brzine, može označavati i boljitak u krevetu sa partnerom. Zec simbolizuje plodnost i seksualnu aktivnost, pa zato bude spremni na akciju.

Zečevi imaju odličnu intuiciju i mogu biti u stanju da procijene svoje okruženje. Obratite pažnju kako se zec ponaša. Možda je to znak da obratite pažnju na svoju okolinu, prijatelje ili porodicu.

Predstavlja i neke preokrete, pa možete ili zapasti u depresiju ili, ukoliko se neko vrijeme loše osjećate, ipak popraviti. Možete otkriti neka osjećanja o sebi koja su dugo bila skrivena. Pustite da se duša napuni energijom i doživi slobodu.

Ako u snu vidite zeca kako trči, to je znak da pokušavate da pobjegnete od nekoga ili nečega u realnom životu. Ako sanjate da se zec u snu kopa, to sugeriše da pokušavate da pobjegnete od stvari kojih se plašite, a još niste spremni da se suočite sa tim. Ovo ukazuje da nemate dovoljno vjere u sebe ili svoje instinkte da donosite ispravne odluke. Brinete se da će svi ocjenjivati i osuđivati sve što radite.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS