calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pjevačici OTAC ZAVRŠIO U BOLNICI dok je BILA U RIJALITIJU! Nije mogao da gleda kako joj kćerka doživljava NASILJE: “To sam saznala kad sam odatle izašla” (VIDEO) Lana Pudar poslala poruku iz Turske: Dat ću sve od sebe da obradujem ljude u BiH ANITA STANOJLOVIĆ UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA! Grli je i obasipa poljupcima, evo ko je ON (FOTO) Koncertna arena jezera Modrac SPREMNA za doček NAJVEĆE BALKANSKE ZVIJEZDE! (FOTO/VIDEO) Drevna pošast čovječanstva: Šta su morbile, koji su simptomi i zašto ponovo ‘‘haraju‘‘ ? Nova pucnjava u Sarajevu, muškarac (70) pucao iz puške nakon svađe s komšijom SUPRUGA JALE BRATA OBJAVILA SNIMAK SA VJENČANJA: Evo čime je oduševio navijače Sarajeva “Mnogi su mi okrenuli leđa kada mi je bilo najteže” MAHRINA OTVORENO:”Sama vodim svoje bitke!” “Do posljednjeg trenutka sam mislila da NEĆEMO BITI U VEZI!” Lea Stanković u “CarCastu sa Va Vanom” PROGOVORILA O DEČKU DJEVOJČICA JE TVRDILA DA IMA ČUDOVIŠTA U SOBI Roditelji joj nisu vjerovali, ali uslijedilo je nevjerovatno otkriće! (VIDEO) JANJUŠ SE KONAČNO SUSREO I SA NJOM! Plašio se kako će reagovati zbog svega sa Aneli, a sada se ne razdvajaju! Klint Istvud objavio tužne vijesti: Preminula njegova partnerica VELIKI POŽAR U GRČKOJ: Vatru gasi 110 vatrogasaca, evakuisan dječiji kamp SVIJET ZAVIJEN U CRNO! Preminula slavna glumica, porodica saopšila tužne vijesti Totalno pijani Ljubušak udario mladog policajca šakom u glavu i razbio mu telefon DO SKORO BILA U BRAKU SA MATOROM! Anđelo priznao kako je njegova porodica reagovala zbog veze sa Anitom

Stigla prognoza do 2. augusta: Osvježenje, pa opet vreline, a evo šta donosi početak osmog mjeseca

Objavio: RHT
19/07/2024 6:00 PM

Evo šta meteorolozi najavljuju

Iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) objavili su srednjoročnu prognozu, za period od naredne dvije sedmice, do 2. augusta ove godine.

Foto: pintarest

Kako navode, sparno i nestabilno vrijeme prognozira se do 23. jula. Velika je vjerovatnoća za lokalne pljuskove uz intenzivne padavine i grmljavinu. Očekuje se i olujni vjetar i povremeno grad, posebno u centralnim, sjevernim i istočnim predjelima Bosne. Na zapadu i jugu naše zemlje očekuje nešto stabilnije vrijeme uz više sunca i vrlo malo padavina.

Potom od 24. jula stabilno i sunčano, širom zemlje, uz temperature zraka u granicama prosječnih za ovo doba godine. Nova nestabilnost i osjetno svježije prognozira se početkom augusta.

Vremenska prognoza

Do 20. jula, u Bosni minimalne jutarnje temperature kretaće se od 17 do 22, u Hercegovini od 24 do 29 °C, danju u Bosni i Hercegovini od 34 do 40 °C. Nešto ugodnije temperature zraka očekuje se od 21. do 24. jula sa minimalnim u Bosni od 14 do 19, u Hercegovini od 20 do 25 °C i maksimalnim od 29 do 34 °C, a na krajnjem jugu i sjeveru i do 38 °C.

Period sa natprosječno visokim temperaturama zraka prognozira se od 25. do 30. jula uz jutarnje u Bosni od 18 do 23 te Hercegovini od 21 do 26, danju u Bosni i Hercegovini između 36 i 41 °C. Početak mjeseca augusta obilježiće nešto niže i ugodnije vrijednosti temperature zraka, sa minimalnim od 12 do 17 i maksimalnim od 23 do 29 °C, javlja FHMZ.

Čitajte i:”STANISLAV HITNO DOŠAO ZA BEOGRAD! Krofak se momentalno oglasio i otkrio detalje!

Hrvatski MMA borac i petoplasirani superfinalista rijalitija Stanislav Krofak danas je hitno stigao iz Zagreba u Beograd. A mnogi su posumnjali da je razlog za to sinoćnja svađa s Majom Marinković.

-Došao sam potpisati papire za isplatu i odmah se vraćam u Zagreb, imamo sastanak za posao u Zagrebu – rekao je Stanislav i otkrio da li će se vidjeti s Majom, kao i da li je tačno da je došlo do svađe među njima.

Hypebih.ba/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS