calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA”

EVO ŠTA JE NATAŠI NINKOVIĆ USTANOVLJENO: Nakon što je hitno primljena u Urgentni centar, sada procurili detalji o njenom zdravlju

Objavio: RHT
17/05/2024 6:40 PM

Evo šta je Nataši Ninković ustanovljeno

Photo: ATAImages/Milos Tesic/M.M.

Nataši Ninković je pozlilo tokom probe predstave u pozorištu, nakon čega je prevezena u Urgentni centar. Istaknuta predstavnica sedme umjetnosti stigla je u bolnicu u pratnji supruga Nenada Šarenca, koji se nije odvajao od nje. Nakon pregleda, glumica je puštena kući.

Ustanovljeno je nakon detaljne analize ljekara da je Nataša zdrava, a da je riječ vjerovatno o premoru usljed napornog rada.

Podsjećamo, glumica je tokom dana osjetila vrtoglavicu, te se odmah uputila u zdravstvenu ustanovu kako bi otkrila o čemu je riječ.

Fanovi legendarne glumice su se zabrinuli za njeno stanje, te su društvene mreže pune poruka podrške i ljubavi.

– Bila sam u hodniku kada je došla Nataša. Suprug je bio sa njom. Ona je divna glumica i vjerujem da je sve u redu – rekla je pacijentkinja koja se zadesila u bolnici kada su primili glumicu.

 Photo: ATA IMAGES/Zorana Mandic/Milan Maricic/Evo šta je Nataši Ninković ustanovljeno

“Ranjiva sam”

Podsjetimo, tokom gostovanja u jednoj emisiji, Nataša je otkrila da je cijeli život ranjiva.

– Dosta sam pisala dnevnike ranije i skoro sam ih našla i iznenadila se šta sam pisala. Tu su sve bili moji snovi i shvatila sam da sve što je mlada Nataša tada željela ja sam ostvarila i otišla i dalje od toga. Kad sam to vidjela, rekla sam sebi: kad budeš u nekoj krizi ili misliš da ti nešto fali, ovoga ćeš se sjetiti. U mladosti sam često bila buntovna, bila sam borac i to nije bilo lako za moje roditelje. Bilo mi je sve to tjeskobno i tijesno, Beograd mi je bio mali, a ne Trebinje. I danas se suštinski ne razlikujem previše, ali se osjećam ispunjeno i ostvareno – rekla je ona.

– Cijeli život sam bila preosetljiva i nisam znala time da vladam. Mama me je zvala Kalimero, u smislu da sam samo plakala kad god me nešto povrijedi. I dan-danas sam ranjiva, samo što sam u posljednjih nekoliko godina naučila da se s tim nosim i sebi dajem dan ili dva da se s tim izborim. Ranije je to trajalo duže, ali sada ako me neko razočara, moram to da raščistim, ne mogu to napola. Onda kažem sebi: “Je l’ to tako – jeste”, onda idem dalje.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS