calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PRESTIGLI SMO KONKURENCIJU!” Saša Mirković otkrio da je HYPE TV postao BREND I NAJVEĆA FABRIKA ZABAVE na Balkanu, a onda najavio MNOGA IZNENAĐENJA Pješak udaren u Sarajevu, policija i hitna na terenu Skandalozan snimak kruži mrežama! Evo kakva je Aneli MAJKA “HTJELA SAM DA SE UBIJEM JER SAM ZAVOLJELA DRUGOG!” Rada Manojlović konačno otkrila detalje raskida sa Milanom Stankovićem! Srpkinja se preselila u Hrvatsku: Korisnici oduševljeni njenim komentarom “Dragomir je GEJ!” Učesnik rijalitija MIJEŠA ime DJEVOJKE sa kojom je bio, a ovo su NAVODI da ipak VOLI MUŠKARCE! Uroš Stanić spopao momka Ane Nikolić: Sjeo mu u krilo pred njenim očima, ona gleda i ne vjeruje OTKRIVENO KADA SE STEFAN KARIĆ VRAĆA U RIJALITI! Osman se oglasio, pa otkrio zdravstveno stanje sina! Naglo mu pozlilo, nije mogao da izdrži! Drama tek počinje! Ovu tajnu Anđela je pokušala sakriti, ali je dospjela u javnost! ZVEZDAN ČEKA DRUGO POLUVRIJEME! “KAČAVENDA I ANĐELA ĆE BITI NAJBOLJE PRIJATELJICE!” Ana Ćurčić bez dlake na jeziku rekla šta misli o njih dvije, pa otkrila ovo! EKSKLUZIVNO! “MALTRETIRALA ME JE I LUPIO SAM JOJ ŠAMAR” Asmin Durdžić raskrinkan u uživo programu, o ovome će brujati region! KUĆNI VIDEO EME RADUJKO UGLEDAO SVJETLOST DANA! Mlada pjevačica nastavila da šokira, pokazala GOLE GRUDI! SKANDAL! (FOTO) Djevojka prodaje svoje prljave čarape: Zarađuje između 1000 i 2000 eura mjesečno Loše VIJESTI za Đokovića?! Čeka ga PAKAO, evo o čemu se radi! Zmajevi odradili trening na Puškaš Areni, u pogonu Hajradinović i Hadžikadunić KEJT MIDLTON OBJAVILA SRETNE VIJESTI! Princeza od Velsa završila je sa hemoterapijom i otkrila detalje liječenja!

EVO OD KADA SE ZNAJU GASTOZZ I ANELI! SVE SE SAZNALO! Ahmićeva pokušavala ovo da sakrije kao zmija noge! Procurili skandalozni detalji! (FOTO)

Objavio: RHT
09/09/2024 6:30 PM

EVO OD KADA SE ZNAJU GASTOZZ I ANELI!

EVO OD KADA SE Z fNAJU GASTOZZ I ANELI! Foto: ATA Images

Nenad Marinković Gastoz ponovo je postao dio rijalitija i odmah je digao veliku prašinu. Kako je redakcija Hype TV portala ekskluzivno saznala od izvora bliskog Nenadu Marinkoviću Gastozu, navodno je bio sa Aneli Ahmić.

Međutim, ono što malo ko zna je da je Aneli bila u Gastozovom spotu za pjesmu “Problem”, koji je snimio 2017. godne. U spotu je Aneli jedna od djevojaka koje igraju oko i sa Gastozom. A njene vrele scene privukle su velku pažnju. Ahmićeva i Gastoz i dalje nisu otkrili detalje poznanstva u rijalitiju. Ali je svima njihov odnos izgledao suviše blizak za prvo upoznavanje.

Inače, danas se pojavila informacija i da je Aneli morala da uđe u rijaliti jer je ostala bez para, koje je navdno dala jednom mafijašu iz Sarajeva.

EVO OD KADA SE ZNAJU GASTOZZ I ANELI! SVE SE SAZNALO! Ahmićeva pokušavala ovo da sakrije kao zmija noge! Procurili skandalozni detalji!

– Aneli to krije, njeni također ne znaju za to, boli bi zabrinuti, pa nikom ništa nije rekla. Mama njena je bila šokirana kada je čula da će Aneli opet u rijaliti. Ona joj je rekla da mora zbog ugovora koji je potpisala.

Međutim, istina je da kada je podigla novac. Tačnije nagradu koju je osvojila i kada je došla u Sarajevo, nazvao je bivši momak sa kojim se viđala pre Asmina. On je ozbiljna glava u Sarajevu i sa njim se niko ne kači.

PRVA ISTINA O ANELI! Ušla u rijaliti zbog problema sa mafijom!? Svi šokantni detalji drame u Sarajevu

– Kada su se našli, on joj je rekao da očekuje da mu da 50.000 eura i da tako kupi svoj mir. Nije imala kud, ona se njega baš boji. Rekla mu je da će mu donijeti keš. Da prestane da je zove, da se pravi da je ona mrtva za njega. Dao joj je obećanje da je nikad više neće ni nazvati, čak joj se ni javiti na ulici, ali da mora što prije da mu da novac. Ona nikome nije rekla za to, njemu je odnijela novac, a za sebe zadržala te honorare koje je zaradila.

– Plakala je, nije znala šta će, pa se ponudila da opet uđe u rijaliti iako joj to nije bio plan, jer joj je kćerka Nora falila baš. Kada su je mama i sestra pitale gdje joj je novac, rekla je kako je pozajmila drugarici iz Austrije i da će joj ona u roku od godinu dana isplatiti sve.

Poludili su njeni kada su to čuli, ali ne znam koliko su povjerovali u tu priču – priča izvor za medije.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS