calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega “PONOSIM SE TIME ŠTO NE ZNAM TABLICU MNOŽENJA” Rijaliti učesnica šokirala izjavom, voditeljica nije mogla da ne reaguje! “ONI SKUPLJAJU MOJE OTPATKE, TO IM JE ZANAT” Maja Marinković o Stanislavu nakon raskida, pa potkačila bivše cimerke!

Sve oči bile uprte u Mayu Berović: Evo koliko košta brutalna haljina u kojoj se pojavila na Sarajevo Film Festivalu

Objavio: RHT
23/08/2024 6:20 PM

Evo koliko košta brutalna haljina Maye Berović

Premijera filma ‘Megdan: Između vode i vatre’ jučer je oduševila publiku na jubilarnom 30. Sarajevo Film Festivalu, a sve oči bile su uprte u pjevačicu Mayu Berović.

Evo koliko košta brutalna haljina Maye Berović/Foto: Instagram

Muzička zvijezda stigla je na premijeru sa suprugom Alenom i odmah je privukla pažnju medija i fanova.

Maya u filmu igra jednu od uloga, a na crvenom tepihu je zablistala u elegantnoj haljini

Pjevačica je za ovu priliku odabrala izvanrednu srebrnu haljinu brenda Retrofete, poznatu kao KyreeKleid, koja vrijedi 1.115 eura.

Čitajte i “UZIMAŠ NAM HLJEB!” Dejan Dragojević se POKAČIO sa MAJSTORIMA na IMANJU?! Evo kako se sve završilo (VIDEO)

Poznato je da se sve aktivno sprema za rijaliti Imanje, koji počinje od jeseni.

“Daj mi molim te, bar za kiflu. Daj da ja malo radim, niste ni svjesni šta ja sve znam. Vaša firma je na gubitku što ja nisam sa vama”, rekao je odlučni Dragojević.

Dejan Dragojević se POKAČIO sa majstorima na IMANJU?!

“Uzimaš nam hljeb!”, rekao mu je jedan majstor sa pravom.

Učesnici će MORATI DA RADE

Rijaliti program pod nazivom “Imanje” nešto je drugačije što ćete gledati na nekom televizijskom kanalu. HYPE vam donosi seosku priču, a učesnici će morati da rade poljoprivredne poslove ne bi li opstali. Takođe, moraće da paze domaće životinje i čine sve što treba kako bi opstali u ovakvom domaćinstvu. Plac u Lisovićima će biti njihova oaza. SMS glasovi koji gledaoci budu slali, ići će u humanitarne svrhe.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/naj-portal.com/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS