calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!” “DEČKO IMA OZBILJNE PROBLEME” Anita razvezala jezik nakon raskida, priznala sve o Anđelu: “Prošla sam sve i svašta” Najbolja prijateljica Bojane Barbi otkriva njen plan veze sa Karićem: Ona zaslužuje najbolje JELISAVETA ORAŠANIN OPET PROVOCIRA! Glumica sve iznenadila novim slikama IZ NOĆNOG PROVODA (FOTO)

EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE SUTRA

Objavio: RHT
27/12/2022 4:00 PM

U Srbiji sutra na severu pretežno sunčano, mestimično uz slab jutarnji mraz i lokalno maglu, u ostalim krajevima ujutro i pre podne umereno do potpuno oblačno, na jugu Srbije ponegde s kišom, na planinama sa snegom a od sredine dana razvedravanje.

Foto: Pixabay

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura od minus 2 do 4 stepena Celzijusa, a najviša od 7 do 11 stepeni.

Duvaće slab vetar, na jugu Banata krajem dana umeren jugoistočni.

Uveče i u toku noći po kotlinama, dolinama reka i nizijama mestimično stvaranje magle.

I u Beogradu sutra ujutru na širem području grada slab mraz i lokalno magla. U toku dana pretežno sunčano. Vetar slab, jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 3, a najviša oko 9 stepeni.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, do 4. januara, u četvrtak (29.12.) ujutro mestimično magla i slab mraz.

U toku dana na jugu Srbije umereno oblačno, a u ostalim krajevima pretežno sunčano.

Posle podne u Vojvodini naoblačenje, ponegde s kratkotrajnom kišom.

U petak umereno oblačno, a slaba kiša se očekuje samo na severu Srbije. U subotu i nedelju pretežno sunčano, a od ponedeljka (02.01.) malo do umereno oblačno, ali suvo.

Maksimalne temperature u većini mesta od 10 do 16 stepeni, a u centralnoj i zapadnoj Srbiji ponegde i do 18 stepeni, samo se na području Timočke Krajine i u mestima sa dužim zadržavanjem magle na jugu Srbije do kraja godine očekuju malo niže temperature – od 6 do 9 stepeni.

U novogodišnjoj noći suvo uz temperaturu od -1 na jugu i istoku Srbije do 8 stepeni u Beogradu.

Izvor: Happytv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS