calendar

Utorak 2. Jul, 2023

EVO KAKO IZGLEDA MAJKA STEFANA KARIĆA! On se fotografijom obratio onima koji ga ne podržavaju:”Hejteri, zahvalite se ovoj ženi”!

Objavio: RHT
11/10/2022 6:00 PM

Gledaoci rijaliti programa ,,Zadruga’’ dobro znaju oca Stefana Karića, Osmana, međutim malo ko zna kako izgleda njegova majka, koja se do sada nije eksponirala u javnosti.

Foto: Instagram

Bivši zadrugar, Stefan Karić je na svom instagram profilu objavio fotografiju sa svojom majkom, koju ne možemo često videti  u javnosti. Karić se istom fotografijom obratio svima koji ga ne podržavaju, te ih je nazvao ,,hejteri’’.

,,Hejteri, zahvalite se ovoj ženi što vam je rodila čoveka čijim se životom bavite, inače ne bi ste imali šta da radite.’’ – napisao je Karić u opisu fotografije sa svojom majkom.

Podsetimo, nakon raskida sa misicom i bivšom rijaliti učesnicom Jovanom Ljubisavljević, Stefan se u potpunosti prepustio čarima slobodnog i poželjnog muškarca, samim time ne prestaje da intrigrira javnost objavljivajući slike i video zapise iz noćnih provoda, takođe svako malo spakuje kofere i posećuje egzotične destinacije. Kako je nedavno uhvaćen u provodu sa svojom bivšom devojkom, pevačicom Tijanom Milentijević, poznatijom kao ,,Žena od Sultana’’, verujemo da mu raskid sa Jovanom, nije pao toliko teško.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS