calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO)

EVO KAKO DA UŠTEDITE! Kupujte na ovaj način i sigurno ćete se obogatiti

Objavio: RHT
13/10/2022 4:15 PM

Jedna mama iz Britanije nije kupila ništa novo u 2022. godini. Njena kuća je puna polovnog blaga i predmeta. Obećala je da celu godinu neće kupovati ništa što je novo i uštedela je bogatstvo birajući omiljene već korišćene stvari.

FOTO: Pixabay/stocksnap

Provela je godinu obilazeći lokalne prodavnice s polovnom robom i pretražujući vikend rasprodaje polovnih stvari kako bi pronašla novu odeću, nameštaj, pa čak i božićne poklone za najdraže.

Inflacija se brzo približava u Ujedinjenom Kraljevstvu i porodice čine sve što mogu kako bi smanjile troškove.

Ova mama redovno na TikToku objavljuje savete za uštedu energije i ideje za jeftine obroke na društvenim mrežama, a među trikovima koji su joj uštedeli novac pokazala je najbolje stvari koje je pronašla u lokalnoj prodavnici s polovnom robom.

U jednom videu pokazala je i zimsku odeću, čija je cijena manja od 2 funte po komadu.

– Prodaju sve za 2 funte – otkriva, pozirajući na TikToku s najnovijim popustima.

Gotovo sve njene vaze i detalji iz kuće potiču takođe iz prodaje polovnih stvari, često po ceni manjoj od 2 funte.

Njen stočić za kafu dolazi s Fejsbuk rasprodaje, a pampas trava se prodaje sa parkinga.

Voli da obavi i božićnu kupovinu u second hand prodavnicama. Ima mnogo već sakupljenih predmeta i za decu. U jednom videu pokazala je i modne predmete koje je nabavila za ćerku, uključujući gotovo nove patike, torbe od oko 3 funte i topove od pola funte.

– Uštedite novac. Ne kupujte nove stvari – poziva pratioce, naglašavajući da možete da nabavite stvarno lepe stvari za kuću i odeću iz druge ruke.

– Otkažite pretplatu na e-poštu, izbrišite aplikacije za kupovinu i krenite napolje i pronađite neko blago iz druge ruke – predlaže ona.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS