calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

EVO DOKAZA DA JE LJUBAV IZMEĐU ALEKS NIKOLIĆ I DEJANA DRAGOJEVIĆA LAŽNA! OVO je plan igre!

Objavio: RHT
04/11/2022 10:30 PM

Ljubav između Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića nije prava. Istinu o njihovom odnosu je otkrio Lepi Mića.

Foto: ATAImages

– Moram da ponovim sve, pošto se ništa nije čulo. Netrpeljivost između Dragojevića i Mikija postoji od prošle godine, to je svima jasno. Isključivo samo zbog fanova i popularnosti, zbog togba postoji neptrpeljivost – počeo je Mića.

– To nije tačno, ja samo komentarišem kada je uhvaćen neko u laži. Ovo nema veze sa mojom netrpeljivosti prema Dejanu – rekao je Miki.

– Ja ne govorim za tebe i Aleks, nego za tebe i Dejana – ubacio se Mića.

Foto: ATA Images

– Ni to nije tačno. Ako ti kažem da to nije tako, hoćeš i dalje verovati…Boli me uvo za Dejana – dodao je Đuričić.

– Sa druge strane, Miki smatra da Dejan igra prljavu igru i zato spominje dronove. Mene boli uvo kralju, ja samo pričam o onome što se ovde dešava.Odnosi Aleks i Mikija su u situaciji da kada Miki uđe sa njom u svađu, spomene pravi razlog. Da je Aleks devojka nekog drugog, ne bi bilo toga. Kad sam ja rekao da je Milica kriva za čokoladicu, napali su mene kako branim Dejana i Aleks. Vidiš kako sve dođe na svoje – besneo je Mića.

– Dakle odnos Mikija i Aleksandre je jasan – rekao je Ivan.

– To što štiti nekoga ko je dva puta uvalio u probleme, to je njen problem. Nikoga nisam spomenuo, spomenuo sam samo Uroša i Milicu – rekao je Mića.

– Ako je pretpostavka da Dejan daje signale… – počeo je Ivan.

– Onda smatram da je Aleks retardirana ako to radi, smatram da je ponižava. Kad je poslao pismo da gazi go**a, rekao sam: “Uđi ti ovde, pa gazi go**a”, ali džaba, neće oni da me slušaju kad ih kritikujem.Aleks je ušla ovde sama za sebe i to je to. Ja, Lepi Mića, mislim da ljubav između Dejana i Aleks nije prava. Treba da slušaju ono što ja kažem, kapiraš? Ja osuđujem i Milicu i Aleks ovde i to je to – rekao je Mića.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS