calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila da nije ljuta: Danas Jano ti sve radi, pa pijemo kafe Slovenci sa nestrpljenjem očekuju spektakl u Stožicama i nastavak trilogije “Kafana na Balkanu”i film “Stravično” ANELI SE NAKLJUKALA LIJEKOVIMA ZBOG SRAMNIH KLIPOVA SA RAJAČIĆEM: Kad se povratim, drugačije ću sa vama Supruga Milana Kalinića našla novog dečka SITA NAKON SKANDALA ODUSTALA OD ANELI: Napali je fanovi, direktno se obratila sestri! “Ako Željko pita za TATU, reći ću mu…” Miljana DONIJELA BRUTALNU ODLUKU, šta li će Ivan reći na OVE RIJEČI?! VELIKI DOGAĐAJ U LJUBLJANI! Održana konferencija povodom premijere filma “STRAVIČNO” i koncerta Ace Lukasa (FOTO) Grizman igrao u kopačkama od 65 eura Uroš moli Mateju za OPROŠTAJ! Žestoki sudar u rijalitiju! POSLIJE ANELI NEMA KAJANJA! Pjevačica Verena Cerovina uhapšena zbog pomaganja članu kriminalne grupe Nakon Anelinog sramotnog ponašanja oglasio se i Janjuš: Od ovoga se NE MOŽE OPRATI (FOTO) “SHOWBLIZ” U ZAGREBU KOD STANISLAVA KROFAKA! “SPAVAO SAM NA TERASI, a danas IMAM IMPERIJU” Film Danisa Tanovića “Nakon ljeta” bh. kandidat za nagradu Oskar Deset hiljada Tuzlaka uživalo na koncertu Halida Bešlića, priredio fantastičnu atmosferu Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda

EVA LONGORIJA OTKRILA TAJNU VITKE LINIJE! Ovo sigurno niste očekivali (FOTO)

Objavio: RHT
30/07/2022 9:30 AM

Tokom trudnoće lepa glumica Eva Longorija je nabacila 20 kilograma viška koje je teško skidala.

Foto: Youtube printscreen

Međutim, sudeći po njenim najnovijim fotografijama sa plaže, lepa Eva ponovo ima savršenu liniju bez grama sala. Njene fotografije u bikiniju ovog leta ostavile su muškarce bez daha.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Eva Longoria Baston (@evalongoria)


Pročitajte i: VLADIMIR TOMOVIĆ: “Dalili i Dejanu sam sve oprostio, Ša je kod mene dobrodošao!”

Eva je godinama pokušavala da smrša, ali bez obzira na to što se zdravo hrani i redovno trenira, nikako nije uspevala da vrati na staro. A onda je otkrila jednu zabavnu dečju igru i višak kilograma je nestao za tren.

– Počela sam da skačem na trambolini. Iako je najčešće koriste deca za igru i meni je jako zabavno. A dobra je za moja kolena. Nekad sam trčala, ali ne mogu više jer me kolena bole. Zato je trambolina idealna za žene u godinama kao što sam ja. Odlična je za telo, pogledajte šta je meni uradila – otkrila je Eva tajnu svoje vitke linije u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:

Izvor: Srećna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS