calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE?

EUROSONG Predstavnica Poljske u centru skandala

Objavio: RHT
12/05/2023 2:16 PM

Blanka Stajkov (Stajkow), predstavnica Poljske na Eurosongu našla se u centru skandala. Nakon nastupa u drugoj polufinalnoj večeri njeni sugrađani pozivaju da se za nju ne glasa u finalu, jer smatraju da je njena pobjeda na državnom takmičenju za odlazak na Eurosong namještena.

Dok je favorit javnosti prema tvrdnjama s društvenih mreža bio Jann, mladi muzičar koji se predstavio s pjesmom “Gladiator”, Stajkov je pobijedila s numerom “Solo”.

Pored poziva na bojkot, čini se da mlada Poljakinja nije oduševila niti gledaoce takmičenja uprkos prolasku u finale. Dok je atraktivnim plesom i presvlačenjem na bini očekivala da će pokupiti simpatije – djeluje da se to ipak nije desilo.

“Zagarantovana posljednja pozicija”, “Kakvi su ovo videoefekti”, “ona čak i ne pjeva”, bili su samo neki od komentara.

Blanka je porijeklom Bugarka, a svoje kasne tinejdžerske godine provela je u SAD-u sa svojom majkom dok je pokušavala ostvariti svoj san da postane pop zvijezda. Po povratku u Poljsku postala je manekenka nastupajući u šou “Top Model”. Nakon toga, vratila se pjevanju i objavila svoj prvi singl, “Better”, i potpisala ugovor za izdavanje drugog, “Solo” s kojim se predstavlja u Liverpoolu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS