calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO”

EUROSONG Let 3 ima problem pred finale: Šta se dešava s Prljinim glasom

Objavio: RHT
11/05/2023 12:11 PM

Nakon špekulacija što se dogodilo Zoranu Prodanoviću Prlji s glasom na polufinalu Eurosonga, te je li bio bolestan ili nije, je li mu glas pukao od treme, je li promukao i slično, novinari su tražili od Damira Martinovića Mrle da im otkrije ovaj misterij. Javio im se na putu prema apoteci, piše “Slobodna Dalmacija”.

– Moram naći neku apoteku, ne znam gdje je. Meni treba. Nije mi ništa, samo da budem još bolje – rekao je.

Upitan šta se desilo s Prljinim glasom, on je kazao.

– Prehlađen je, baš se jako prehladio. Nisam ni ja znao šta mu je. Sinoć ga je uhvatila ta prehlada. Jutros je bio sav natečen, kunja. Valjda će bit dobro, sada se liječi, valjda će se izliječiti za koji dan.

Foto: Screenshot

Zabrinuta Josipa Lisac, koja je velika navijačica Leta 3, u novinama je pročitala kako je pjevač Leta 3, Zoran Prodanović Prlja, bolestan. Brižna Josipa odmah je kontaktirala Riječane, koji su joj famozni, i poslala svoj recept za Prljin oporavak.

– Treba puno meda i đumbira uzimati i do subote, do finala, sve će biti dobro – napisala je Letu 3 Josipa kojoj su se oni zahvalili. Oni kažu da su mediji malo prenapuhali cijelu stvar.

– Prlja je već puno bolje. Tačno je da se malo nahladio, ali nije ništa strašno – kaže Mrle od kojeg su saznali da će Prlja, prema savjetu Josipe Lisac, uzimati i med i đumbir kako bi do finala bio u top formi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS