calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega

Estradni rat se nastavlja! Desingerica ponovo isprozivao Teodoru Džehverović!

Objavio: RHT
24/02/2024 1:30 PM

Estradni rat se nastavlja!

Desingerica ponovo isprozivao Teodoru Džehverović!

Početkom ove nedjelje na instagram priči repera Dragomira Despića Desingerice osvanuo je neobičan post, na kom je fotomontaža njega i Teodore, dok je on hrani mlijekom iz flašice.

Estradni rat se nastavlja!  / Foto Instagram

Estradni rat se nastavlja! / Foto Instagram

Teodora se nije oglašavala povodom ovih prozivki, te je već slijedećeg dana Despić nastavio sa urnebesnim mimovima, a ovoga puta je Džehva bila u ulozi bebe koju reper vozi u kolicima uz natpis “Desinger je tata”. Svi su iščekivali Teodorin odgovor na njegove pošalice, te je ona na pitanje jednog pratioca “kako reaguješ na prozivke Desingerice” kratko odgovorila:

-A šta će jadan! -napisala je na svom storiju društvene mreže instagram, noseći masku za lice sa grimasom gađenja.

Estradni rat se nastavlja! / Foto Instagram

Sukob poprima sve veće razmjere?

Kao što se i očekivalo, reper se oglasio i iskopitao ovo njeno oglašavanje. Umjesto maske na licu, zalijepio je toalet papir i iskopirao njenu grimasu uz riječi:

-A razumijem je, malo treba da joj se pogura pričica! -napisao je Desingerica.

Podsjetimo, prošle godine na festivalu Music Week, Desingerica je svoj nastup otpočeo zvučnim zapisom na kom navodno Teodora uzdiše u zanosu, a pjevačicu je ovo veoma povrijedilo. Ona je demantovala da je na snimku, a reperu ovo nikada nije zaboravila. Priče o razlozima njihovog sukoba podgrijalo je i druženje Despića i Eme Radujko, koji se međusobno podržavaju u posljednje vrijeme. Ema je nedavno takođe podkačila Teodoru u jednom podkastu, rekavši da za razliku od nje nema plastične operacije. Dotakla se i početka Teodorine karijere u rijalitiju, što je Dzehvu veoma razočaralo.

Koji epilog će dobiti ova priča ostaje da vidimo!

BONUS VIDEO:

hypetvrs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS