calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PJEVAČ PAO SA BINE! Udario glavom o veliki zvučnik, evo kako je došlo do nezgodne situacije! “MRTVA JE PIJANA, SMRDI NA ALKOHOL” Jelena Marinković želi da PROGANJA ŽANU DO ZATVORA zbog nasilja: Toliko sam uznemirena… Kada se koja koristi: Evo šta predstavlja svaka boja spužvice za suđe TEORIJA S DRUŠTVENIH MREŽA: Ovako je Aca Lukas prorekao budućnost UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Žana UDARA JELENU MARINKOVIĆ! Jezive scene u programu uživo, dokle više?! ŠOK SNIMAK! “SKOT NE DAJE DINAR ZA DIJETE!” Filip BIJESAN uputio prijetnje ALEKSANDRI “IMAM PRAVO NA SVOJE DIJETE!” (VIDEO) Aneli: Kćerki sam za tatu rekla da je tu! “Mnogi misle da sam glupa, ali…” Koliko sati je dovoljno da se odmorite i opustite? ŠTA PREPORUČUJU STRUČNJACI FILIP CAR PROGOVORIO O NAMJEŠTANJU POBJEDNIKA RIJALITIJA Žestoko opleo po Aniti UEFA izabrala idealnu postavu Eura 2024. Apsolutna dominacija Španaca MIONA REKLA RODITELJIMA DA NIJE ZA KRAGUJEVAC I APOTEKU: Ispunila obećanje Nenadu Slučaj nestanka bebe u Foči: Vlasnica privatne klinike pala na poligrafu! EKSKLUZIVNO! MAJA I STANISLAV PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI POSLIJE RIJALITIJA! Evo GDJE su uhvaćeni i šta rade! (FOTO) Moćni broj 9 u numerologiji: Izračunajte broj svog životnog puta RASKRINKAVANJE “Aleksandra je VARALA Dejana svo vrijeme!” Milica Veselinović Dragojeviću ispričala SVE DETALJE prevare: “Gledala sam SVOJIM OČIMA” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Imali smo normalan život dok Memo nije sve zakuhao! “Još me zove i non stop mi puni glavu protiv Elmeta” (VIDEO)

“Zmaj” Ermedin Demirović realizovao transfer karijere

Objavio: RHT
16/07/2024 10:20 AM

Demirović realizovao transfer karijere

Informacija o transferu je potvrđena na zvaničnoj stranici bundesligaša, a Demirović je potpisao ugovor do 2028. godine

Foto: VFB Stuttgart

Demirović realizovao transfer karijere

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermedin Demirović (26) i zvanično je postao novi igrač Štutgarta. 

Informacija je potvrđena na zvaničnoj stranici bundesligaša, a Demirović je potpisao ugovor do 2028. godine. 

“Švabe” će za našeg fudbalera Augsburgu, njegovom dosadašnjem klubu, isplatiti 21 milion eura uz pet miliona kroz bonuse.

Kako navodi Bildov novinar Julian Agardi, u redovima “Švaba” će godišnje primati 3 miliona eura.

Demirović je blistao prošle sezone u dresu Augsburga u Bundesligi, upisavši “dabl-dabl” učinak, zabilježivši 15 golova i deset asistencija.

Ovo je veliki korak za našeg napadača, koji će sljedeće sezone igrati Ligu prvaka s novim timom, a da stvar bude još bolja, on će predvoditi njihov napad. 

Modrić nakon 20 godina stigao u Mostar

Pročitajte i: Modrić nakon 20 godina stigao u Mostar i izazvao totalnu ludnicu, legenda jednim potezom pokazala veličinu.


Kao što je i ranije najavljeno, kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić doputovao je u Mostar na premijeru dokumentarnog filma “HŠK Zrinjski – Priča o ponosu” koji se premijerno prikazuje u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosača.

Modrić nakon 20 godina stigao u Mostar/Foto: sportsport.ba

Zrinjski kao klub i Mostar kao grad imaju posebno mjesto u mom srcu. Tu su moji prvi seniorski koraci koje sam napravio i postao profesionalni nogometaš. Klub je stvarno puno narastao, igra europske utakmice, osvojio je već i dosta titula pa sam sretan zbog rezultata Zrinjskog i uspjeha kluba – rekao je Modrić u najavi premijere dokumentarnog filma.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS