calendar

Četvrtak 29. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANELI SVE ŠOKIRALA TRANSFORMACIJOM, EVO ŠTA JE ODLUČILA! Nova promjena sve šokirala (FOTO) PORŠELINA OTKRIVA SVE ŠTO SE GURALO POD TEPIH? Ovo je ključ svih Majinih problema! Nezapamćeno divljanje u Ljubljani: Hrvatski navijači prekinuli meč i potukli se s policijom (VIDEO) “RIJALITI TJERA DA GLEDAMO SVIJET DRUGIM OČIMA” Sofija Gačić ekskluzivno za Hype televiziju o “Imanju”: TO ĆE BITI PRAVO OSVJEŽENJE! Zrinjski primio sedam golova u dvomeču s Vitorijom i oprostio se od Evrope SMRT U DOMU POZNATE VODITELJICE! Potpuno slomljena, oglasila se potresnim riječima: “Draga moja djevojčice, hvala ti za sve…” Jelena Krunić OTKRILA RIJALITI TAJNE: Filip me uredno MUVAO pred Aleksandrom Sandra Arika isprozivala fudbalere: Glume milionere, a niko 50 eura ne vadi iz džepa Pogledajte ove scene! Olujno nevrijeme pogodilo bh. grad: Jaku kišu pratio vjetar koji je nosio sve pred sobom ZADOBIO POVREDU VRATA I U LOŠEM JE PSIHIČKOM STANJU! Evo kako izgleda Uroš Stanić nakon što je prebijen! EKSKLUZIVNO! Hype uhvatio poznatog glumca u gaćama dok se trlja (FOTO) Ovo samo u Bosni ima: Golfom “dvojkom” uletio na teren, pa prekinuo utakmicu FATIMA NIJE ROMANTIČNA, ZATO TI JANO SJEDIŠ I UŽIVAŠ U OVIM SERIJAMA, A ONA TAMAN DA PORADI! Lidija Vukićević u sedmoj deceniji pršti koliko je fatalna: Niko nije ostao ravnodušan SVE OTKRIVAMO! Dejan Dragojević bez dlake na jeziku! DAVID JE KRIV ZA RASKID MAJE I STANISLAVA Slika KAO DOKAZ: Matora ima novu djevojku?

Dok je Enes Begović kroz suze pjevao novu pjesmu, i publika je plakala

Objavio: RHT
29/08/2024 5:00 PM

Enes Begović kroz suze pjevao novu pjesmu

Za Enesa Begovića jučer je bio poseban dan. Dan kada je nakon duže pauze odlučio prezentirati svoju novu pjesmu pod nazivom “Dalje moram sam“.

Enes Begović kroz suze pjevao novu pjesmu/Foto: Instagram

Same riječi pjesme nikoga ne ostavljaju ravnodušnim kao što nisu ni publiku na Ilidžanskom festivalu koja je plakala dok je Enes izvodio ovu pjesmu, a ni sam Enes nije mogao sakriti suze. Odmah nakon premijere pjesme Enes je dao izjavu.

– Baš sam uzbuđen, bilo je emotivno i predivno, sretan sam što je publika odlično prihvatila pjesmu. Pjesma je ljubavna i može se protumačiti na vise načina, jako je emotivna i kvalitetna pjesma. Almir Buza je uradio aranžman, a Slavkoni muziku. Ja sam želio da bude nešto na ovaj fol i oni su pogodili i uradili ono sto sam želio i publika je odreagovala na najbolji način. Uspio sam sa publikom da razmjenim taj veliki emotivni naboj koji je preplavio i publiku i mene.

Enes se ovom pjesmom vratio na velika vrata na estradnu scenu, a mi izdvajamo dio teksta pjesme koja je oduševila publiku na prvo slušanje.

„Ostat će mi želja pusta da te vidim bar još jednom. Imam puno da ti kažem a tako je prošlo malo imam puno da ti kažem u dvije riječi sve bi stalo.
Dalje moram sam, kako umijem i znam da bez tebe novi dan dočekam
Kažu svaki put kreće odnekud, ja bez tebe živim sam, živim uzalud.“

BONUS VIDEO

hypebih.ba/naj-portal.com/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS