calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi

Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi

Objavio: RHT
06/10/2024 1:00 PM

Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu

Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu/ Instagram

Pjevačica Emina Jahović emotivno je ispunjena. Okružena je prijateljima, porodicom i voljenim ljudima. Iako se pjevačica od svog razvoda o privatnom životu nije oglašavala, nikada nije krila da je njeno srce ispunjeno ljubavlju prema najbližima.

Upravo takve emocije, čiste ljubavi, preplavile su je jučer kada njen prvorođeni bratanac slavi rođendan. Sinu svog brata Mirsada, Emina je javno čestitala rođendan.

Zlatno srce

“Srećan rođendan, ljubavi moja, fantastični moj nećače. Prvo unuče moje majke, zlatno srce i briljantan um. Neka vjetar života bude topao i nježan prema tebi. Tetka te voli”, napisala je ona.

Emina je pokazala u kakvog je momka izrastao njen najstariji bratanac Nusret, koga je Mirsad Jahović Turkdžan dobio u prvom braku, sa Dinom Džanković, bivšom misicom nekadašnje Srbije i Crne Gore.

Mirsad je u braku sa Dinom dobio i dvije ćerke, Kairu i Nebu, dok u braku sa sadašnjom suprugom Dušicom ima dva sina.

Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku

Pročitajte i: Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku.

U domaćoj, ali i regionalnoj javnosti odjeknula je priča o hrabroj majci Lejli Zalihić iz Butorović Polja kod Konjica.

Foto: Source

Ona je spasila život svoje kćerke onako kako to mogu samo najhrabriji.

Maloprije su objavljene fotografije hrabre Lejle sa porodicom iz bolnice, gdje je hospitalizirana nakon borbe koju je iznijela tokom katastrofalnih poplava.

Više saznajte OVDJE.

Pročitajte i: IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće…

”Razbjesnjeli potoci rušili su pred sobom sve, valjajući ogromne kamenje, drveće, kolibe i kuće. Najteža nesreća desila se u blizini stanice Prenj…”

Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. / Izvor: Digitalni arhiv Široki Brijeg

Izvor: Digitalni arhiv Široki Brijeg

U danima velike tragedije koja je zadesila Bosnu i Hercegovinu nakon bujica, poplava i klizišta, svi se sjetimo velikih poplava iz 2014. godine.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/cdm.me/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS