calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom!

“JA BJEŽIM IZ BEOGRADA” Emina Jahović šokirala sve priznanjem, pa otkrila pravi povod svoje odluke!

Objavio: RHT
10/04/2024 6:20 PM

Emina Jahović šokirala!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/Emina Jahović šokirala!

Emina Jahović kaže da joj je bolje da živi u Turskoj nego u Beogradu ili Novom Pazaru, gdje je većina njenih prijatelja, kao i porodica. Paparaci su uspjeli da uslikaju vilu koju je pjevačica skroz renovirala, ali je više pažnje izazvala njena izjava da ne planira da provodi previše vremena u Srbiji.

Photo: Printscreen Youtube/Paparazzo Lov

– Davno smo iznajmili kuću u Novom Pazaru turskom konzulatu jer je 11 mjeseci godišnje prazna, a velika je. Samo smo spojili lijepo i korisno, ništa više. Brat Mirsad i ja rijetko kad idemo u Pazar, a majka nam je skoro uvijek u Beogradu, kod sestre, ili je kod nas u Istanbulu, tako da nema potrebe da tamo provodimo previše vremena. Ja bježim iz Beograda i Pazara, nekako mi tamo brzo postane dosadno, pa gledam da što prije odem – rekla je Emina, pa dodala:

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– U Beogradu imam prijatelje koji su mi prisniji nego ovdje. U Novom Pazaru mi bude lijepo, ali to je sve kratkog daha! To je jasno… Grad je prelijep, mnogo ga volim, ali ne bih mogla više tamo da živim. Beograd isto, prelijep, mnogo volim tamo da budem… U Beogradu sam najpozitivnija. Ali ni tu ne bih mogla više da živim. A Istanbul… Gdje budu moja djeca, tu ću biti i ja. Tamo mi stvarno, zasad, klima prija. Inače, nekako nikada nisam bila tip žene koja se stacionira i bude samo na jednom mjestu. Voljela sam oduvijek da putujem, da pronalazim sebe na tim putovanjima i stvarno je to nešto što mi prija. Svaka čast svima koji vole svoju zonu komfora, ali ja nisam taj tip. Volim da razbijam sve barijere.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS