calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom

Objavio: RHT
01/09/2024 2:30 PM

Emina Jahović na vjenčanju princeze

Svako od nas u sebi ima duhovnog vođu koji se prikazuje u vidu karakteristika neke životinje, rekla je Jahović ranije

Foto: Instagram

Norveška princeza Marta Luiz (Märtha Louise) udala se za dugogodišnjeg vjerenika, samoprozvanog šamana iz Kalifornije Dureka Vereta (Verretta) u gradu Giranger. Uz prisustvo članova kraljevskih porodica Norveške i Švedske, a među brojnim poznatim ličnostima bila je i pjevačica Emina Jahović.

Emina Jahović na vjenčanju princeze

Njihovu vezu od početka prate brojni skandali, jer se Marta odrekla norveške krune zbog šamana Duraka, koji je dobro poznat u Holivudu.

Vjenčanje je održano u velikom bijelom šatoru u Girangeru, gradu na obali fjorda koji je proglašen za svjetsku baštinu UNESCO-a.

Emina se na vjenčanju pojavila u zelenoj toaleti sa skupocjenim nakitom. Oko vrata je imala moćnu ogrlicu sa smaragdima. Kasnije se pjevačica presvukla u kratku crnu haljinu koja je dodatno istakla njene duge i zategnute noge.

Foto: Instagram / Screenshot

Oko vrata je stavila i bisere, dok je na nogama imala salonke. Elegantno i sa stilom.

View this post on Instagram

A post shared by @minmote.no

Emina Jahović jednom prilikom otkrila je da joj nesebičnu podršku u potrazi za unutrašnjim mirom pruža duhovni učitelj, šaman Durak, uz čiju je asistenciju porinula u najskrivenije dijelove svog bića.

Zastrašujuće iskustvo, ali izuzetno inspirativno

– Bilo je to pomalo zastrašujuće iskustvo, ali izuzetno inspirativno. Svako od nas u sebi ima duhovnog vođu koji se prikazuje u vidu karakteristika neke životinje. To, međutim, nije statično, već promjenljivo, u zavisnosti od faze u kojoj se nalazimo. Riječ je duhovnom putovanju na kojem se susrećete sa životinjom koja opisuje vaš karakter. Na YouTube-u postoji mnogo video-klipova koji vam u tome mogu pomoći, dok sam ja to uradila sa svojim duhovnim učiteljem koji me je vodio kroz to jedinstveno iskustvo.

Pomogla mi je da vizualizujem atmosferu u kojoj sam se susrela sa životinjom koja vlada mojim bićem, odnosno opisuje moju unutrašnju snagu. To je bio vuk. Oduvijek volim životinje, ali nikada ranije nisam osjetila toliku ljubav prema nekoj od njih. Očekivala sam da ću biti vrabac, ali ispostavilo se da sam mnogo snažnija nego što sam mislim. Šalu na stranu, kada sam saznala šta vuk predstavlja, shvatila sam da mi taj opis zapravo u potpunosti odgovara. Dopalo mi se ono što sam čula – rekla je jednom prilikom za “Hello”.

Pročitajte i: Kakva je veza između klimatskih promjena i seksa?

BONUS VIDEO:

(Avaz/Hello/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS