calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija

“IMALA SAM DOSTA PROBLEMA, IZBJEGLA SAM OPERACIJU” Emina Jahović priznala da mesecima nije trenirala, pa otkrila zašto je došla u Beograd!

Objavio: RHT
23/06/2024 4:24 PM

Emina Jahović izbjegla operaciju

Pjevačica Eminu Jahović doputovala je u Srbiju iz Turske i otkrila da je razlog poslovni, ali da ima i privatnih obaveza u Beogradu.

Emina Jahović izbjegla operaciju/ FOTO: instagram

Naime, Emina je ispričala da je imala povredu zbog koje je morala da pauzira za treninzima. Inače, pjevačica redovno vježba u teretani i brine o ishrani.

U problemima

– Pa dobro sam, dobro sam, hvala Bogu. Imala sam dosta problema u posljednje vrijeme sa povredama. I već 4-5 mjeseci nisam mogla ni da treniram, nisam bila aktivna. Tetivu sam bila povrijedila, ali srećom izbegla sam operaciju. Sada sam došla i malo zbog posla, zbog albuma koji treba da izađe tamo negdje u oktobru mjesecu i takođe, iz medicinskih razloga. Inače, dobro se osjećam, puno radim. U Turskoj sam, djeca su se raspustila, otišli su na more, ja sam došla u Beograd – rekla je ona za Blic.

Podsjetimo, ona se prije pet godina razvela se od turskog pjevača Mustafe Sandala sa kojim ima sinove Jamana i Javuza, a potom su uslijedile nesuglasice oko neisplaćenih alimentacija.

Čitajte i Ipak je tata Tonči prvi pik Jelene Rozge! Došla je odvojeno sa Ivanom Huljićem na koncert Džibonija!

Jelena Rozga i Ivan Huljić stigli su odvojeno na koncert Gibonnija, evo što je popularna pjevačica izjavila za medije.

-Vruće je, ali je lijepo, još i festival. Pa gdje ćeš ljepše od ovoga – prvo je što je rekla Jelena Rozga prisutnim medijima neposredno pred koncert Gibonnija prve večeri Melodija Jadrana.

-Volim Gibu, ko njega ne voli – dodala je splitska pjevačica koja je u Galeriju Meštrović stigla s prijateljima, a u Split je stigla iz Budimpešte u kojoj je bila na koncertu grupe Coldplay.

Dok je ona spremno pozirala okupljenim fotoreporterima i davala izjave, došao je i Ivan Huljić.

Detaljnije čitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K..H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS