calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stanislav progovorio o vjenčanju sa Majom! USLOVLJEN JE DA JE OŽENI ZBOG OVOGA! Begović: Cijeli nastup je disao, imao je neki život koji je meni i trebao RASKINULI ANITA I ANĐELO!? Isplivao DOKAZ o prekidu ljubavne veze SEDMIČNI HOROSKOP Vodolije rješavaju ljubavnu situaciju, Strijelci nailaze na prepreke, Ribe se moraju čuvati rizika, a vi? MIONA SE USELILA KOD ŠA Opremili stan vrijedan 140.000 eura, a evo u kakvim je Jovanovićka odnosima sa porodicom ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene…

Emilija Klark odala mučnu istinu o seks scenama! Šok za sve fanove serije “Igra prestola”

Objavio: RHT
06/01/2023 11:59 PM

Britanska glumica Emilija Klark najpoznatija je po ulozi u fantastičnoj seriji “Igra prestola”.

Foto: Tolga AKMEN / AFP / Profimedia

Glumački angažman trajao je od 2011. do 2019. godine, tačnije 62 epizode u kojima je igrala Deneris Targerijen. Uloga u popularnoj seriji donela joj je zasluženu slavu, no s tako velikim glumačkim angažmanima ponekad stižu i izazovi koji nisu jednostavni.

Priznala je da je bila prestravljena scenama seksa jer nije znala šta da radi. Nikad pre nije bila na velikom filmskom setu, a posebno težak bio joj je zahtev da se skine gola pred svim tim članovima ekipe, ali i gledaocima.

“Nikad pre nisam bila na filmskom setu kao što je ovaj, a onda sam se našla na filmskom setu potpuno gola okružena svim tim ljudima, i nisam znala šta bi trebalo da se radi, što se očekuje od mene. Nisam znala šta oni žele, a niti šta ja želim”, izjavila je glumica.

Foto: Helen Sloan-HBO / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Takođe, priznala je da nije znala da će biti golotinje pre nego što je prihvatila ulogu.

Spomenula je i glumca Džejsona Momou s kojim se našla u eksplicitnoj sceni kada Kal Drogo siluje Deneris Targarijen. Istakla je koliko je glumac bio nežan i profesionalan prema njoj kao mladoj nespremnoj glumici te da joj je njegova zaštita puno pomogla na snimanju.

“Plakao je više od mene. Tek sada shvatam koliko sam imala sreće s tim, jer to se moglo odviti mnogo, mnogo, mnogo različitih načina”, rekla je te otkrila da je Momoa bio vrlo ljubazan i pažljiv i brinuo se o njoj kao ljudskom biću.

(B92)

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS