calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija

Život sa dvije žene! Elmedin ŠOKIRAO! Dušicu NIKADA NEĆU zaboraviti! Samo ona, Bog i ja znamo šta je bilo u Gornjoj Višnjici!

Objavio: RHT
29/04/2024 8:29 PM

ELMEDIN ŠOKIRAO!

Rijaliti “Život sa dvije žene” sve je zanimljiviji i gledaniji u cijeloj regiji. Iz dana u dan se prate životi ElmedIna Karića i njegovih žena Jane i Fatime.

Foto:Printscreen Hype TV BiH You Tube

Nakon što je vlasnik i direktor Hype produkcije, Saša Mirković saopštio da je Dušica Jakovljević dobila otkaz, strasti se ne smiruju. Ovaj put oglasio se i Elmedin Karić. “Sultan” nam je ovom prilikom otkrio sve detalje odnosa njega i Dušice Jakovljević. Ona je bila čest gost u Gornjoj Višnjici, ali i u Sarajevu, gdje je dosta vremena provodila sa njm i njegovim ljepšim polovinama.

Dušicu NIKADA NEĆU zaboraviti!

Elmedin je došao u Sarajevo po rođendanske poklone. Tom prilikom, odmah je Memi rekao:

-Došao sam da te zezam, otišla ti Dušica! Bilo je dobro dok je trajalo. Ne mogu je nikada zaboraviti. Imao sam neke planove sa njom. Bilo nam je lijepo. Ja, ona i Bog znamo šta je bilo. – prokementarisao je Elmedin

On je prokomentarisao dešavanja i aktuelne teme:

-Hype mi je promijenio život. To je nešto NAJJAČE što mi desilo! Saša Mirković je jedan!

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ DOBILA OTKAZ NA HYPE TELEVIZIJI

Vlasnik i direktor Hype televizije i Hype produkcije Saša Mirković zvanično je prije nekoliko dana potvrdio da Dušica Jakovljević više nije dio tima.On je na svom Instagram profilu između ostalog napisao:

Dušicu sam nekoliko puta zamolio da krene na liječenje i da prekine sa konzumiranjem narkotika. Umjesto toga ona je izabrala kontru. Stvarno joj želim da se sto prije otkači od te “pošasti” kako bi mogla normalno da funkcioniše i da ne prijeti bivšim kolegenicama koje joj nisu krive sto je odabrala kokain umjesto djece, posla i normalnog života.” napisao je Mirković u dobroj namjeri kao što je podsjetimo pružio podršku Dušici kada je govorila da je prethodni poslodavac uskratio krov nad glavom i hljeb njenoj djeci.

Nezapamćena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno iščekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca. Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati ekskluzivne i interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS