calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VJEROVALI ILI NE Kristina ima 26 godina i 22 djece: Želi ih imati 100! A SUPRUG U ZATVORU Dušicu Jakovljević po povratku iz Sarajeva PRETRESLI do gole kože zbog NEDOZVOLJENIH SUPSTANCI! ZAPOMAGALA NA AERODROMU U BEOGRADU! FILIP CAR I MAJA UHVAĆENI ZAJEDNO?! Haos na mrežama (FOTO) Dušica se plaši Anđele Đuričić da ne objavi njen snimak s*ksa sa Filipom Carom! Prijetila da će joj zabraniti ulazak u Srbiju! Veliko nevrijeme iz Italije ide prema Balkanu: Neće zaobići ni BiH! BIĆE I OBILNOG SNIJEGA Luna Đogani otkrila u kakvim su odnosima Anabela i Gagi: Ništa nije bitnije za dijete… “NEKA JOJ NEKO DODA MARAMICU, BAŠ JOJ CURI NOSIĆ!” Saša Mirković se oglasio nakon skandaloznog ponašanja Dušice Jakovljević u programu uživo! (FOTO) Ponovo HAOS u rijalitiju zbog Aneli! Novi rusvaj izazvao Marko ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ja sam rođeni glumac! “Svi su govorili da ću uspjeti…”(VIDEO) MIONINA IZDAJA: Ša već prvi dan dobio NOŽ U LEĐA “TATA SE POTUKAO SA OBEZBJEĐENJEM, POLOMILI MU…” Miljana ispričala Ivanu sve o sinoćnjem haosu, A ON ZANIJEMIO! (VIDEO) ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJETILA VODITELJU RIJALITIJA, A ONDA SE PRAVILA DA SE NIŠTA NIJE DESILO! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dosta ste žene odmarale – želim akciju!” RADNA NEDJELJA (VIDEO) ASMIN POSTAVIO POSEBNE USLOVE ZA ULAZAK RIJALITI! Tarot Bejb: Vještica sam i treba da me se plaše! Pogledajte i ekskluzivnu astro prognozu za septembar Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori

Život sa dvije žene! Elmedin POBJEGAO U DIVLJINU! Janu i Fatimu ZAMIJENIO “međedima”?

Objavio: RHT
24/08/2024 12:30 PM

Elmedin POBJEGAO U DIVLJINU!

Rijaliti “Život sa dvije žene” privlači sve više pažnje u regiji, a gledaoci svakodnevno prate nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane.

Nakon svih dešavanja Elmedin se odlučio za bijeg. Naime,on je riješio da noć provede u divljini. Arnel je njegova vijerna pratnja.

Elmedin POBJEGAO U DIVLJINU!

-Idemo da noćimo,visoko je, imamo još malo. Noć je, treba da pripremimo drva,spakujemo sve. Krećemo ka šumi, nadam se da izvor koji je bio na tom mjestu nije presušio. Možda vam se svidi, možda i ne.-počeo je Elmedin.

Nakon samog dolaska na lokaciju koju su zamislili,počeli su sa razapinjanjem šatora.

Foto:Printscreen/Hype TV BiH

-Cijelu avantaru,ali i šta se dešavalo tokom noći u divljini pogledajte u videu ispod:

hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:“PREPISKA JELENE I IVANA:“Jelena, pitam te još jednom, da li shvataš da nemam dinara, nemam toalet papir, lijek, nemam ništa” ŠOK! (FOTO)

PREPISKA JELENE I IVANA:“Jelena, pitam te još jednom, da li shvataš da nemam dinara, nemam toalet papir, lijek, nemam ništa”

– Djevojko, da li ti shvataš da ja nemam parče hljeba u stanu. Prebaci mi 2.000 da imam – napisao je Ivan tom prilikom.

– Nisam bolesna da ti uplatim pare, da me praviš magarcem, a da ideš po gradu i da ločeš – napisala je Jelena između ostalog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS