calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pasoš BiH među najlošije rangiranim u svijetu: Ispred su i Nikaragva i Honduras HAOS U PARIZU Opljačkana fudbalska legenda iz brazilske delegacije! OSTAO BEZ 500.000 EURA DESET GODINA PROVELA U RIJALITUJU! A da li je uspjela, koliko je zaradila i u šta je uložila novac? Otkrivamo sve detalje o Matoroj i njenim finansijama SNEŽANA DAKIĆ POMJERA GRANICE! Nakon ove emisije ništa više neće biti isto Objavljena vremenska prognoza za jesen: Evo šta nas očekuje Velika pljačka u Sarajevu: Iz vozila “Metropolisa” ukradena znatna količina novca IVAN ŠOKIRAO PRIZNANJEM O GOCI Nakon prevare promijenio priču ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima i Jana ponovo udarile po Memi: “Nisi uspio da nam uništiš ovu bajku” (VIDEO) HAOS KOD KULIĆA! Marija oštro potkačila Đedovića, pa demantovala glasine koje kruže o njenoj kćerci Enes Begović se nakon godinu pauze vratio na binu: Hvala vam na neizmjernoj podršci Požar na Fortici ugašen u zoru Selektor Barbarez poslao poruka saradnicima i navijačima: Uvijek neko, nešto, negdje, ali previše je ovdje ljubavi ŠOKANTNO PRIZNANJE SENIDAH O BISEKSUALNOSTI:”Daj šta daš, bre, ljubav je ljubav!” Drama u Parizu na dan otvaranja Olimpijskih igara: “Cijeli vikend je ugrožen” Svi detalji monstruoznog ubistva: Majku udavila kesom, ostavila oproštajno pismo i pobjegla Vanja “zakucala” Ša za sva vremena: OVAJ SNIMAK ĆE GA RASTAVITI NA KOMADE

ELMA SINANOVIĆ SPUSTILA DARKA LAZIĆA UŽIVO U PROGRAMU: Da ja sklonim ovu čašu! (VIDEO)

Objavio: RHT
04/05/2022 3:00 PM

Pevač Darko Lazić danima je u centru skandala jer je prekršio saobraćajne propise po ko zna koji put. Njega je policija zaustavila u alkoholisanom stanju, a “pao” je i na testu za narkotike.

U emisiji Amidži šou pojavio se sa koleginicom Elmom Sinanović, koja ga je odmah pecnula, na račun izjave njegovog menadžera koji je rekao da su Darku najverovatnije sipali drogu u piće.

– Da sklonim ja ovu čašu da ti neko nešto ne stavi – rekla je Elma Sinanović, a svi u studiju počeli su glasno da se smeju.

– Sipali mi drogu u kokain- našalio se Ognjen Amidžić

– Tako – rekao je Lazić.

Podsetimo, Lazić je objasnio šta se dešavala kobne večeri:

– Privela me policija i to je to! Zašto vas zanimaju detalji, meni je zabranjeno da pričam detalje o tome. Ne pogađa me ništa. Šta god da uradim to je puta 10, šta god da kažem to nije tako, to je duplo gore! Moj menadžer nije dao nikakvu izjavu! Marko Nikolić ništa loše nije za mene rekao, on dečko ne zna o čemu se radi. Neću da komentarišem – ističe Lazić.

IZVOR:KURIR.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS