calendar

Nedelja 18. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Baščaršija proglašena filmskim blagom: Svečano otkrivena ploča Evropske filmske akademije IMAJU KAMERE I U SPAVAĆOJ SOBI!? Maja i Stanislav pokrenuli “rijaliti”! OBJAVILI ZAJEDNIČKI SNIMAK IZ KREVETA MANEKENKI PONUĐENO 60.000 EURA DA RASTURI BRAK NOVAKA ĐOKOVIĆA?! Skandal neviđenih razmjera – ona se hitno oglasila! IVAN MARINKOVIĆ NAPUSTIO BOLNICU! Zadobio tešku povredu (NE)DOKAZANI: DRŽALA SAM SVOJU UTROBU U RUKAMA! Lupala sam na sva vrata u zgradi i molila za pomoć, ali i NIKO NIJE OTVARAO! Uznemirujuća ispovijest preživjele Dragane Krunić koju je bivši partner RASPORIO NOŽEM Fenomenalna Lejla Njemčević osvojila istorijsku srebrnu medalju za BiH na Evropskom prvenstvu Sanja Grujić: “Ljubavnice uvijek bolje prođu u životu! Mi smo nacija koja voli da vara!” TRUDNA SUPRUGA DARKA LAZIĆA PRED OPERACIJOM! Katarina razjasnila situaciju, a jedan detalj šokirao javnost Elmedinu žene dojadile! Bježi na TAJNU LOKACIJU! Arnelu samo bitno da ima da jede i pije! VOJA NEDELJKOVIĆ NAPRAVIO HAOS! Snimljen kako se svađa nasred ulice u centru grada (HYPE PAPARAZZO) Tibetanski test ličnosti od samo tri pitanja, a otkriva sve LUNA ĐOGANI S DRUGIM MUŠKARCEM! Uhvaćeni u provodu, od Marka ni traga ni glasa Elmedin i Jana se ujedaju dok vode razgovor o kupusu, a Fatimi soli na rep… NEMA JE NIGDJE! U BiH danas na snazi narandžasti meteoalarm ČUDNO MI JE, ZNAMO KAKVE GA DJEVOJKE RADE Đedović predviđa da bi Filip Car mogao baciti oko na Aneli, isplivali svi detalji “Starlete se prodaju za pare! Ta riječ ne postoji!” ELEKTRA priznala kakva je bila kao MUŠKARAC!”

“Starlete se prodaju za pare! Ta riječ ne postoji!” ELEKTRA priznala kakva je bila kao MUŠKARAC!”

Objavio: RHT
18/08/2024 11:36 AM

ELEKTRA priznala kakva je bila kao MUŠKARAC!

Najpoznatija prostitutka na estradi, Elektra Elite, poznata transrodna pjevačica i performerka, otvoreno je govorila o svom životu prije promjene pola, uključujući i period kada je bila muškarac.

ELEKTRA priznala kakva je bila kao MUŠKARAC!/Foto: hype

U jednom intervjuu, Elektra je jasno iznijela svoje stavove o starletama, rekavši da se mnoge od njih prodaju za novac i da ta riječ, u njenom rječniku, jednostavno ne postoji. Istaknula je da ne podržava takav način života te je naglasila razliku između svog prethodnog identiteta kao muškarca i onoga što danas predstavlja.

Govoreći o svom prošlom životu, Elektra je priznala da je nekada bila muškarac, ali je odlučila promijeniti spol kako bi postala osoba kakva je oduvijek osjećala da jest. Njeno priznanje i kritika upućena starletama pokazuju njen stav prema vrijednostima i izborima koji su, prema njenom mišljenju, degradirajući. Elektra se sada bavi muzikom i nastoji biti inspiracija drugima koji prolaze kroz slične životne promjene.

Čitajte i Aneli potpuno slomljena: Srceparajućom porukom rasplakala mnoge

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić podijelila je emotivnu fotografiju na svom Instagram profilu.

Aneli potpuno slomljena

Starleta, koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama, od izlaska iz rijalitija često se oglašava. A danas je poseban dan tuge za njenu porodicu.

Aneli je objavila fotografiju svog oca, uz emotivne riječi koje su mnoge rasplakale.

BONUS VIDEO


hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS