calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Influenserka pomrsila konce glumcima u Veneciji: Holivudski glamur je Tamarin teren Snažno nevrijeme pogodilo dijelove Hercegovine, u Nevesinju padao grad ANITA SE HITNO OGLASILA! Trebala joj je medicinska pomoć! Evo šta je razlog, otkriveno stanje rijaliti učesnice (FOTO) Marija Kulić: Ivan se VRATIO u naš život! Miljana ne može bez rijalitija! Bebica i Zola su zle osobe! Željko Bebek: Otišao sam iz Bijelog Dugmeta jer nisam htio pjevati “Ravna ti je Jugoslavija” Skandal pred pola estrade! Zdravko Čolić “ispalio” Lepu Brenu! Pjevačica ostala šokirana Modna dizajnerica iz Banjaluke zabrinula pratitelje: Ovo će nekom okrenuti želudac HARIS DŽINOVIĆ STAO NA CRVENI TEPIH, PA “PECNUO” MELINU: Otkrio šta mu je na duši DRAGANA MIRKOVIĆ ZASJENILA ELEGANCIJOM! Prošetala crvenim tepihom i istakla: “Zaljubljenik sam u ljude i svoju muziku” “Zmajevi” odradili novi trening, Barbareza jedna stvar posebno raduje Drama u Splitu: Veliki požar na benzinskoj pumpi, poginula jedna osoba RANI RADOVI ANELI AHMIĆ! Šok objava, ne liči na sebe: ”Usne dvije linije, a jagodice nema”(FOTO) BILA JE VJERENICA BORE ĐORĐEVIĆA: Posvetio joj je pjesme od kojih je jednu doživjela kao STRAŠNU OSVETU! KOME JESEN DONOSI UNAPRIJEĐENJE I POVEĆANJE PLATE: Stiže vrijeme obilja i VELIKE promjene za ove horoskopske znakove! “U SEDMOM MJESECU TRUDNOĆE DOLAZE DA TE HAPSE ZBOG KRIMINALNIH RADNJI” Asmin iznio stravične optužbe na Anelin račun, SKANDAL KAKVO STE IMALI DJETINJSTVO? Šta ste sanjali da vas čeka kad porastete? Poslušajte odgovore Sarajlija

EKSKLUZIVNO ZA HYPE OGLASIO SE ACA LUKAS POVODOM ZABRANE NJEGOVOG NASTUPA U HRVATSKOJ: “Nažalost, koliko na svijetu ima MUZIČKIH PRAVACA, još više ima BUDALA”!

Objavio: RHT
26/06/2023 5:22 PM

Kao bomba danas je odjeknula vijest da su iz susedne Hrvatske ponovo stigla negodovanja zbog nastupa srpskih pjevača, ovaj put “Iz Domovinskog pokreta Kaštela” koji su reagovali na Fejsbuku zbog najavljenih izvođača koji bi ovog ljeta trebalo da nastupaju na Barbarincu – a prije svih im smetaju Aca Lukas i Jelena Karleuša.

Foto: HYPETV

Ovim povodom oglasio se i producent Saša Mirković koji je oštro odgovorio na ove prozivke:

– S obzirom na to da smo samo pijre mjesec i nešto dana imali zagrebačku Arenu ne vjerujem da to većinska Hrvatska misli, jer onda ne bi 20.000 Zagrepčana kupilo karte za Lukasov koncert. Također, moram da naglasim da su sve ovo potezi pojedinaca, politički instruiranih, a ja mislim da treba da gradimo kosmopolitsko društvo, i ne gledamo ko je kakve nacije, vjere ili boje kože jer među svima Lukas ima svoju publiku. Siguran sam da pošto nas muzika spaja da će mnogi iz tog takozvanog Kaštela doći na Lukasov koncert lijepo se provesti i zaboraviti bar u tom trenutku dok slušaju njegovu muziku na ono što se zove neopravdano nezadovoljstvo, koje je izazvano ljutnjom na nekoga ili na nešto što ima veze sa svakim čovjekom ponaosob – lično. Ja sam jedan od rijetkih producenata koji je organizovao veliki broj koncerata hrvatskih izvođača u Srbiji i nikada, ali baš nikada nisam dobio zahtjev nekog našeg otadžbinskog pokreta da se buni protiv nastupa Jelene Rozge i grupe Magazin, Tončija Hujića, Borisa Novkovića, Atomskog skloništa, Parnog valjka, Vlade Kanambera, Četiri Asa i mnogih drugih. Evo, upravo sam u pregovorima sa Duškom Kulišem da mu organizujemo jedan koncert u Beogradu i siguran sam da našim političarima iz vlasti to neće smetati.

Kontaktirali smo Acu Lukasa da nam prokomentariše novonastalu situaciju u Hrvatskoj:

-Moj menadžment vam je sve objasnio, a i odluku o održavanju ili neodržavanju ovog “jednog” od mnogih nastupa u Hrvatskoj, će vam oni saopštiti onda kada odluče o tome! Ja nemam vremena za raspravljanje o muzičkim kvalitatima, obrazovanjima i stilovima, jer trenutno imam puno posla oko komponovanja muzike za film “Kafana na Balkanu”, a i oko pripreme konceta u Areni, raspisivanja partitura za gudački orkestar, i mnogo, mnogo drugih muzičkih obaveza. Tako da se izvinjavam svim “braniocima kulture” ako nisu razumjeli neki od stručnih naziva iz ove izjave! Nažalost koliko na svijetu ima muzičkih pravaca, još više ima budala, nažalost, na svakoj tački ove naše napaćene zemaljske kugle! Hvala!– rekao je Aca Lukas za naš portal.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS