calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10

EKSKLUZIVNO ZA HYPE! Žena Sergeja Trifunovića sumirala utiske nakon vjenčanja, Isidora progovorila o BEBI, ali i o zajedničkom životu sa glumcem! (FOTO)

Objavio: RHT
17/05/2024 7:20 PM

Ekskluzivno za Hype!

Ekskluzivno za Hype!
Photo: Maja Medic/Ekskluzivno za Hype!

Glumac Sergej Trifunović zavjetovao se na vječnu ljubav 23 godine mlađoj ljepotici Isidori Mijanović, 12. maja. Par je obavio crkveno vjenčanje, te su porodično obilježili ovaj poseban dan.

Isidora je sada podijelila trenutak sa vjenčanja na kojem je sa svojim ocem, uz emotivni opis: “Od čega god da su naše duše, njegove i moje su iste,” napisala je ona.

Isidora je takođe podijelila trenutak dok je u zagrljaju svog supruga. Kao i zanimljiv prizor sa vjenčanja dok joj on pomaže da upali cigaretu. Sada već Trifunovićka, nije skidala osmijeh sa lica i blistala je u bijeloj vjenčanici, a njen partner je bio u elegantnom, crnom odijelu.

Isidora se prvo vjenčala u čipkanoj vjenčanici sa predivnim velom, dok ju je kasnije zamijenila crnim odijelom u kojem se fotografisala sa suprugom za porodični album.

Utisci sa vjenčanja

Ekskluzivno za Hype, Sergejeva izabranica je sabrala utiske nakon vjenčanja i otkrila kako sada funkcionišu kao bračni par, te kako se poznati glumac ophodi prema njoj.

-Uživamo zaista u svakom danu, ali zaista. Na vjenčanju je bilo divno. Mi smo se sjajno proveli, kao i gosti. Sergej živi ulogu života kao moj muž i radi to maestralno – istakla je Isidora ekskluzivno za Hype. Te otkrila da li planiraju da se uskoro ostvare u ulozi roditelja:

-To su neke stvari koje bih zadržala za nas – kratko je dodala Isidora.

Photo: Maja Medic

Podsjetimo, Sergrej je Isidoru vjerio na njen rođendan. O njihovoj romansi javnost je brujala danima. Sve je iznenadila vijest da su stali na ludi kamen nedugo nakon prosidbe.

Nekoliko sati nakon udaje za Sergeja, Isidora je javno “saopštila” važnu odluku i promjenu – od sada se preziva Trifunović.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS