calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Uroš moli Mateju za OPROŠTAJ! Žestoki sudar u rijalitiju! POSLIJE ANELI NEMA KAJANJA! Pjevačica Verena Cerovina uhapšena zbog pomaganja članu kriminalne grupe Nakon Anelinog sramotnog ponašanja oglasio se i Janjuš: Od ovoga se NE MOŽE OPRATI (FOTO) “SHOWBLIZ” U ZAGREBU KOD STANISLAVA KROFAKA! “SPAVAO SAM NA TERASI, a danas IMAM IMPERIJU” Film Danisa Tanovića “Nakon ljeta” bh. kandidat za nagradu Oskar Deset hiljada Tuzlaka uživalo na koncertu Halida Bešlića, priredio fantastičnu atmosferu Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama? Britanija u suzama zbog Kejt Midlton! Svijet zanijemio zbog nove fotografije voljene princeze! Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu?

EKSKLUZIVNO SA AERODROMA! Dragana Mirković planira PENZIJU, Desingericu čekaju žena i kćerka, a Đani… (VIDEO)

Objavio: RHT
04/12/2023 2:10 PM

Poznato je da nakon burnog vikenda i brojnih nastupa u inostranstvu najveće zvijezde slijeću na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ nedjeljom ujutru.

Hajpova vrijedna ekipa našla se na licu mjesta, kako bi ispratila dolazak najpoznatijih pjevača.

Zbog nevremena u Njemačkoj brojni letovi su otkazani ili su kasnili, ali uspjeli smo da ipak sretnemo neke od najvećih zvijezda na aerodromu.

Prvo smo sreli Draganu Mirković, koja se obradovala susretu sa novinarima nakon leta. Otkrila nam je kako napreduju pripreme za njen predstojeći koncert

Pjevačica nas je iznenadila i priznanjem da željno iščekuje penziju!

Zatim smo sreli i Boru Santanu, koji je bio umoran i promukao nakon nastupa

Pjevač Milan Petković priznao nam je zbog čega se uplašio Tee Tairović! Milan nam je ispričao da je nastupao blizu Tee u Njemačkoj, te se uplašio da će njegov klub biti prazan.

Đani je sletio iz Ciriha, raspoloženiji nego ikad, a u jednom trenutku nam je čak preoteo i mikrofon!

Na kraju je stigao i nama uvijek dragi sagovornik, Desingerica, koji se kao i uvijek obradovao susretu sa našom ekipom

Nastavili smo sa njim do parkinga kako bismo se pozdravili sa njegovom ženom Nevenom, dok ih je u kolima čekala kćerkica Dunja.

Ovaj mladi par se uputio prema svom toplom domu, a mi ćemo nastaviti da vas izvještavamo o našim avanturama sa poznatim ličnostima na aerodromu i sljedeće nedjelje.

Detaljnije u videu u nastavku:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS