calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SOFIJA I LUKA PRIREDILI SINU ROĐENDANSKU ŽURKU OD 10.000 EURA! Torta na šest spratova! Dekoracija očarala sve! LUKSUZ NA DEDINJU! (FOTO) Teška nesreća na M-4: Dijelovi auta rasuti po cesti, jedno vozilo završilo na krovu, obustavljen saobraćaj EMINA JAHOVIĆ SLOMLJENA! Pjevačica se oprostila od djevojčice potresnim riječima DA, TAČNO JE! Jovana Pajić konačno priznala sve o odnosu s Marijom Šerifović MIONA JOVANOVIĆ JE TRUDNA UŠLA U RIJALITI?! Ovaj učesnik više nije mogao da šuti, otkrio sve! Uskoro očekuju bebu?! Evo kako je saznao! Bojan Tomović najavljuje haos: PROMIJENIO SAM VJERU, POKUŠAO SAM SEBI NAŠKODITI, SAD IDEM U RIJALITI DA IM SVE POMUTIM! RASKINULI ANITA I ANĐELO!? Zbog ovog njenog poteza se usijale društvene mreže! EVO DOKAZA! (FOTO) Mađari u panici zbog bh. pristalica: “Strašni navijači pripremaju nešto neviđeno” CITY HYPE: Ana Ćurčić oštro o Mileni Kačavendi i Anđeli Đuričić! Ana Lazarević otkriva da li će ona i Janko uskoro stati na ludi kamen! Moka Slavnić otvorio dušu: Anđela i Zvezdan su SUĐENI JEDNO DRUGOM NIŠTA OD VEZE SA ANELI?! Gastozz se ne odvaja od ove djevojke! AHMIĆEVA “NA APARATIMA”! PORODILA SE KĆERKA SINIŠE MIHAJLOVIĆA! Virdžinija dala nasljedniku ime po pokojnom ocu! Fotka malog Siniše obišla cijeli svijet! (FOTO) JODŽIRA URNIŠU NA MREŽAMA ZBOG EMOTIVNOG SNIMKA SA PORODICOM! Pogrdne riječi i osude pljušte sa svih strana zbog JEDNE STVARI! Nije više mogla da ih gleda! Fatima ih sve ISTJERALA IZ KUĆE! Elmedin se uhvatio posla i šuti Žanamari prošetala u bijeloj haljini s izrezima: Pokazala bujne grudi S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA? Isplivali detalji emotivne veze

EKSKLUZIVNO Pogledajte šta Janjuš radi u Prijepolju? IZNENADIĆETE SE! ANELI ILI MAJA? (VIDEO)

Objavio: RHT
10/09/2024 2:15 PM

Šta Janjuš radi u Prijepolju?

Šta Janjuš radi u Prijepolju? / Foto: hype

Foto: Hype

Naš voditelj Sulejman Memo Haljevac bio je na čeli Hype ekipe koja je posjetila Marka Janjuševića Janjuša u Prijepolju, gdje popularni rijaliti igrač vozi viljuškar! Da dobro ste pročitali, viljuškar.

Šta Janjuš radi u Prijepolju?

“Svi žele i vole da se slijaju sa njim” – istakao je Haljevac i dodao:

“Svi ga žele. Pripolje sa Janjušem je predivno!

Neizbježna tema sa Janjušem je rijaliti, ali i žene.

“Otkrio nam je koji je njegov izbor žena, te koja je ostavila najveći trag na njega” – istakao je Memo, ta dodao i ovo:

“Odgovor na pitanje Aneli ili Maja, kao i još niz iznenađujućih pitanja i odgovora, pogledajte ekskluzivno u našoj reportaži iz Prijepolja”.

Otkriveni detalji razgovora Maje sa OVIM MUŠKARCEM! “Sad joj prija pauza”

Pročitajte i: Otkriveni detalji razgovora Maje sa OVIM MUŠKARCEM! “Sad joj prija pauza”.

Maja Marinković voli rijaliti, ali …

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Starleta i bivša učesnica rijalitija Maja Marinković komentarisala je nove učesnike u osmoj sezoni tog  TV formata. Objasnila je da bi, u slučaju da se s produkcijom dogovori da uđe, mnogima zabiberila čorbu.

– Maja voli rijaliti, ali joj sada prija pauza. Napolju je zadovoljna svojim životom, i naravno da će da razmisli o ulasku ako dođe do pregovora s produkcijom – priča izvor blizak starleti.

Pročitajte i: Skandalozan snimak kruži mrežama! Evo kakva je Aneli MAJKA.

Odnos Aneli Ahmić i njene kćerke Nore koju ima sa Asminom Durdžićem tema je komentara na društvenim mrežama.

Sita Ahmić čuvala je malu Noru dok je Aneli učestvovala u rijalitiju deset mjeseci. Međutim šokantni snimak se pojavio na mrežama.

Foto:instagram:aneliahmic/realnogledano

Naime, Aneli je uzela malu Noru tokom pauze između dvije sezone rijalitija kako bi išle na ljetovanje i provodile vrijeme zajedno.

Mnogi su se začudili da na početku snimka dijete naziva Aneli umjesto “mama”.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS