calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega

EKSKLUZIVNO – Jovana Cvijanović brutalno URNISALA Ahmić: Aneli nije bila trudna! Ona je NAJVEĆE ZLO! (VIDEO)

Objavio: RHT
20/08/2024 9:00 PM

Cvijanović brutalno URNISALA Ahmić

Jovana Cvijanović privukla je veliku pažnju svojim učešćem u rijalitiju.

Ona je poznata kao osoba bez dlake na jeziku, te je oštro iskritikovala brojne rijaliti učesnike sa kojima je nedavno dijelila krov nad glavom.

Foto: Hypetv/ATA Images

Na početku ekskluzivnog intervjua za HYPE televiziju priznala nam je da se teško privikava na spoljni svijet nakon boravka u rijalitiju. Kaže da je svašta prošla, te da se još navikava na život van rijalitija. Učešće u rijalitiju, konstatuje, bio joj je jedna od najboljih odluka u životu, iako smatra da je pokazala svoju najgoru stranu.

U žiži zbog afera

Priznala nam je i da bi opet učestvovala u nekom rijalitiju.

Foto: Hypetv

Vatrena crnka našla se u žiži javnosti zbog navodnih afera s raznim muškarcima sa domaće estrade.

Zbog toga smo prokomentarisali njenu povezanost sa brojnim pjevačima – Peđom Medeniccom, MC Stojanom, Darkom Lazićem.

Rekla je da želi da izuzme iz ove priče Darka Lazića, kojeg poštuje i smatra prijateljem. Za ostale natpise rekla je da su istina, ali da ne želi da previše priča o toj temi.

Foto: ATAImages

Upitali smo je i za navodnu trudnoću i abortus kontroverzne Aneli Ahmić. Jovana kaže da smatra da je Aneli spremna na sve – da prenosi kofere, napakosti ljudima, glumi ljubav sa Janjušem.

Cvijanović brutalno URNISALA Ahmić

JOVANA: Mišljenja sam da nije bila trudna, po mom nekom mišljenju. Jer ne mogu da shvatim da je neko došao sa abortusa i sutradan igrao u tangama na djevojačkoj večeri, šta je već radila. I pila je, bila je super…

Foto: Hypetv

Pitali smo je i ko je najveće zlo od svih rijaliti ukućana.

JOVANA: Najveće zlo? Pa, Aneli. Aneli je za mene najveće zlo, definitivno! Sa njom sam imala dosta sukoba, dosta me je vrijeđala. Aneli definitivno!

Šta je još Jovana rekla o Aniti i Anđelu, Marinkovićima, Ša i Mioni, i ostalim bivšim ukućanima pogledajte ispod.

Cio ekskluzivni intervju pogledajte ispod:

Pročitajte i: “Jelena Marinković KOPIRA DALILU!” Tara Simov ŽESTOKO o Ivanovoj BIVŠOJ! (VIDEO).

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS