calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan! Udruženje hrvatskih veterana: Alena Islamovića proglasiti nepoželjnom osobom u Hrvatskoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz

EKSKLUZIVNO! GASTOZZ OPLEO PO VOJAŽU: “Samo nek roka. Neka me nauči kako se to radi”!

Objavio: RHT
09/07/2023 7:00 PM

U ovodendjeljnom izdanju emisije “Pretres” voditelja i autora Stefana Usiljanina koja se emituje na Hype televiziji gost je bio Nenad Marinković Gastozz.

Stefan se, kao u uvijek, potrudio, i u tome uspio, da “pretrese” cijeli život svog gosta. Predstavio je pravog Nenada Marinkovića i otkrio kakav je on ustvari iako mnogi za njega govore da je neozbiljan i bahat.

Naime, Stefan je uspio da prodre u sve pore njegovog života i skine masku koju je Gastozz nosio svih ovih godina.

Gastozz je otkro da je bila velika ljubav između njegovih roditelja kao i veliko poštovanje među njima sve do prerane smrti njegove majke. Otkrio je zbog čega se najviše kaje, ali je odgovorio i na Stefanovo pitanje o svojim kolegama.

-Nući ili Vojaž – upitao je voditelj.

-Nući – kao iz topa je odgovorio Gastozz, na šta je voditelj pitao

-Zašto?

– Zato što je svoj.

-A Vojaž? – upitao je Usiljanin

-Pa nije. Da je živ i zdrav. Samo nek roka, i nek me nauči kako se to radi. Jer ja izgleda radim nešto pogrešno – rekao je Gastozz.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS