calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Epidemija morbila ne miruje: Infektologe i pedijatre najviše brine jedna stvar MILJANA KULIĆ U LUDNICI!? Nije na moru!? Pojavila se šokantna prepiska koja otkriva detalje (FOTO) USIJAO SE INSTAGRAM ZBOG FOTOGRAFIJE HANE HADŽIAVDAGIĆ: Pozirala kao od majke rođena SUOČAVANJE ASMINA SA RADNICOM KOJA JE VRIJEĐALA STANIJU I NJEGA: Upao u prodavnicu, nastao neviđeni haos, Hype televizija ekskluzivno na licu mjesta (VIDEO) Užas u Srbiji: Muškarac polio ženu alkoholom, pa zapalio Ona je najseksepilnija sportistkinja Olimpijskih igara 2024. (FOTO) Bh. olimpijke saznale rivale na džudo turniru: Cerić ima šansu za medalju, Samardžić čeka težak posao VIKEND HOROSKOP: Evo ko treba poraditi na ljubavi i porodici, a ko na zdravlju Za njom je uzdisao cijeli svijet: Šeron Stoun novom fotkom “zapalila” mreže Uznemirujuće oglašavanje Maje nakon drame sa Stanislavom: “Isisao si moj razum i um…” ACA LUKAS NAPRAVIO VEČE ZA PAMĆENJE! Zapalio masu na Krku, svi u transu zbog folkera! Bh. pećina Vjetrenica uvrštena na UNESCO listu kulturne i prirodne baštine Zaštita od sunca, hlora i morske vode: Evo kako njegovati kosu u ljetnim danima UZNEMIRUJUĆE FOTKE SLAĐE PORŠELINE NAKON OPERACIJE LICA! Jako sam otekla, sve me boli! Pasoš BiH među najlošije rangiranim u svijetu: Ispred su i Nikaragva i Honduras HAOS U PARIZU Opljačkana fudbalska legenda iz brazilske delegacije! OSTAO BEZ 500.000 EURA

EKSKLUZIVNO! Dejan Dragojević konačno otkrio šta se događalo sa Dalilom PRED ULAZAK U RIJALITI: “Naš brak je bio već GOTOV” (VIDEO)

Objavio: RHT
29/12/2023 9:20 PM

Ekskluzivno, naše voditelje, novinarke i autorke emisije u novom luksuznom formatu  “SHOWBLIZ”, Miljana i Nevena Arsić ,ugostile su na Hype televiziji, uoči Nove Godine, rijaliti pobednika, Dejana Dragojevića.

Foto: M.M./ATAImages

Nova verzija, luksuzne emisije, sa skandaloznim gostima i šokantnim temama, dobila je novo ekskluzivno ruho, ali je i produženo vreme emitovanja “SHOWBLIZ” sa našim novinarkama, autorkama  i voditeljicama, bliznakinjama, Miljanom i Nevenom Arsić.

Dejan je u šokantnoj novogodišnjoj emisiji konačno progovorio i o odnosu sa Dalilom Dragojević, bivšom suprugom, te otkrio i da je njihov brak bio osuđen svakako na propast.

“Da li bi se razveo od Dalile da niste ušli u rijaliti”, glasilo je pitanje naših bliznakinja u “SHOWBLIZ” emisiji.

FOTO: Hype tv

“Da, taj brak je bio osuđen na propast. On je već bio okrnjen i pre rijalitija, a nju je okrnjio Zvezdarac”, smijao se Dejan, a potom dodao i da su sve njegove bivše skrndelji.

Tokom emisije “SHOWBLIZ”, Dragojević je rekao i da nikada nije znao za “burnu prošlost” svojih bivših djevojaka, govoreći da se nije informisao tada, kao i da je vrlo mlad ušao u rijaliti vode.

Najavu šokantne novogodišnje emisije “SHOWBLIZ” sa Dejanom Dragojevićem, pogledajte u videu ispod teksta:

UKOLIKO ŽELITE DA PROČITATE JOŠ EKSKLUZIVNIH VESTI IZ EMISIJA “SHOWBLIZ“, KLIKNITE NA LINK OVDE.

Emisiju “SHOWBLIZ gledajte svake subote u 18 časova na televiziji Hype, dok u isto vrijeme na Youtube kanalu Hype televizije možete gledati premijeru kada je omogućeno i komentarisanje našeg gosta i tema tokom emisije. Ukoliko, ipak, propustite “SHOWBLIZ” subotom u 18 sati, reprizni termini vas očekuju već u ponedjeljak u 13 sati i u četvrtak u 22 sata.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Komentari

  1. Dejan se ružno ponašao u žiriju i bilo je dosadno. Njegove izbore znamo, ne mogu biti gori. David je bio ok, znao je da su njegove švaleracije u rijalitiji bile očajne i vrv je zato bio umeren i orijatno me iznenadio.Njemu bitoks lepo stoji za razliku id mnogoh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS