calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVIČNO! Radnik pekare ŠAMARA ŽENU NA ULICI! Procurio snimak nasilja GORŠTAK I KOMŠIJE ISPRIČALI SVOJU PRIČU! Kristina samo želi Jovanov zagrljaj, a šta DOKTORI KAŽU? Bred Pit sa djevojkom Ines de Ramon na crvenom tepihu na ovogodišnjoj Veneciji STANIJA ZANIJEMILA OD ŠOKA! Evo gdje je Asmin otišao, u jeku skandala o raskidu, Durdžić se odlučio na ovo! ON MI GOVORI KAKO ME JANA I FATIMA OGOVARAJU! MEMU NE SMIJE VIDJETI DA SE NE PREPADNE! Elmedin pokazao papagaja Zmajevi se okupili u Ajndhovenu, Barbarez poručio: “Nismo došli biti sparing partner” Prije 17 godina napustio nas je Safet Isović: KAKO SE SAJO POSTIDIO ŠTO PJEVA SAM O SEBI “DOBRO SAM PROŠLA” Prvo oglašavanje Goge Sekulić nakon što ju je udario automobil! HEJTERI, BUJRUM NA DOMAĆI NAJBOLJI SOK I PEKMEZ! Elmedin je široke ruke! FATIMA MIJEŠAJ! Savršen izlazak Nives Celzijus iz vode: Nekima se zavrtjelo u glavi zbog ovog snimka Moje dijete će izabrati svoj put! Bog je imao bolji put za mene! KADA SAM RAZBIO GLAVU, TADA SU SIHRE ? ŠTA SARAJLIJE MISLE O CIJENI VOĆA I POVRĆA? Bitno je da ima, a što sam jela 2 banane, sad ću jednu! Alen Islamović kaže da prima užasne prijetnje nakon splitskog koncerta: ‘Ja sam samo Bregovićev zaposlenik‘ MAJA I FILIP CAR KONAČNO UHVAĆENI?! Isplivale TAJNE PORUKE, Stanislav će doživjeti nervni slom, SKANDAL! LOŠE VIJESTI ZA TEODORU I BEBICU nakon ljekarskog pregleda Trojica Sarajlija bježeći od dvije Brazilke pala u ruke policiji

EKSKLUZIVNI INTERVJU! Milan Milošević otkrio sve detalje svoje nove SPEKTAKULARNE emisije koja će se emitovati na HYPE – u: “Biće jako bogato i luksuzno, VRATIĆU OSMIJEH NACIJI NA LICE!”

Objavio: RHT
01/06/2023 7:40 PM

Milan Milošević važi za jedno od najpopularnijih TV lica na balkanskimm prostorima. Svojim šarmom, duhovitošću i britkim jezikom stekao je milione obožavalaca.

Već par mjeseci Milan nije prisutan u medijima kao voditelj, te su ga se gledaoci jako uželjeli.

Nedavno je u medijima Milanov početak rada na HYPE televiziji odjeknuo kao bomba, te svi njegovi fanovi željno iščekuju da ga ponovo gledaju na svojim malim ekranima.

Milan je u ekskluzivnom intervjuu za HYPE portal progovorio na brojne teme iz svog poslovnog i privatnog života koje intrigiraju javnost.

Foto: HYPETV

Ekskluzivno za HYPE portal Milan je otkrio i brojne detalje nove emisije koju priprema.

HYPE: Kada si započinjao novinarsku karijeru da li si zamišljao da ćeš postići ovakav uspjeh?

MILAN: Naravno da sam očekivao. Nisam tačno znao kakav uspjeh, ali znao sam da sve što započnem ću gurati do samog maksimuma u davanju sebe u tom poslu. Kada sam bio konobar bio sam najbolji, kada sam bio novinar bio sam najbolji i sada kao voditelj sam najgledaniji. Znao sam, ja nikad ne sumnjam u sebe i svoje odluke.

HYPE: Koliko ti popularnost prija, a koliko ti negativnog donosi?

MILAN: Sve je to mač sa dvije oštrice, ali meni prija. Ne izazivam loše komentare, već me ljudi na ulici grle, ljube, izazivam osmijeh… Popularnost mi je donijela dobro u odnosu sa ljudima. Ali mi je oduzela privatnost koju sam imao do tad.

HYPE: Koliko ti je „Zadruga“ donijela pozitivnog, a koliko negativnog?

MILAN: Samo učešće u rijalitiju je takođe bio mač sa dvije oštrice. Mogao sam da uđem kao najbolji, a izađem kao najgori. Ponašao sam se super i prezadovoljan sam svojim učešćem. Sazrio sam dosta kroz taj posao i naučio mnogo, prvenstveno sam naučio kako da se ponašam pred kamerama. Zahvalan sam na tome.

Foto: HYPETV

HYPE: Kako si donio odluku da počneš da radiš na HYPE televiziji?

MILAN: Kao što sam govorio i ranije, ići ću tamo ko me pusti da budem ja ja, da budem ono što jesam i da nemam ograničenja u pravljenju projekta. I onaj ko mi da najviše para! Mlada televizija, nedavno smo proslavili treći rođendan i mislim da zaslužuje ovakvog voditelja kao što sam ja.

HYPE: Kakav nam to spektakl pripremaš od septembra u novoj emisiji?

MILAN: Od mene se očekuje da bude mnogo prirodnih emocija u emisiji, da gosti i ja budemo zabavni i duhoviti. Ne mogu ništa da otkrijem, biće svega. I suza i muzike… Previše je ozbiljnih i tužnih emisija i ispovjesti. Ljudima treba pružiti zabavu i unijeti pozitivnu energiju u domove gledalaca. Ja ću vratiti osmjeh naciji na lice! Biće talk show, zabava, otprilike…

HYPE: Kakav je studio u pripremi?

MILAN: Biće jako veliki studio, do sad najveći kod nas. Biće jako bogato i luksuzno, neću ništa više da otkrivam.

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS