calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada

Majka Džejle Ramović je prava ljepotica: Edita je avion

Objavio: RHT
13/05/2024 5:00 PM

Edita je avion

Pjevačica Džejla Ramović drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti. Tako njenu porodicu nemamo često priliku da vidimo u medijima.

Edita je avion/ foto: instagram

Uglavnom su se u pred kamerama pojavljivali njeni roditelji i sestre dok se Džejla takmičila. No, nakon toga riješili su da se povuku iz javnosti.

Majka Džejle, Edita Ramović, oduvijek je svojom ljepotom i mladalačkim izgledom privlačila pažnju novinara i ljudi. Slobodno se može reći da su sve tri kćerke ljepotu naslijedile od nje.

foto: instagram

Pjevačicina majka je veoma uspješna i na društvenim mrežama, pa njen Instagram nalog broji više od 30.000 pratilaca.

Ona tu često objavljuje porodične fotografije sa kćerkama Lejlom, Džejlom i Šejlom, a često umije da podijeli i modne savjete damama.

foto: instagram

Publika uglavnom komentariše Editinu ljepotu i stil, a svima je posebno čudno da žena koja je rodila tri kčerke izgleda ovako dobro u petoj deceniji života.

Čitajte i NAKON PORAZA NA EUROVIZIJI, PECNUO ČLANOVE ŽIRIJA:”Neće ti nikakav žiri dolaziti na koncerte, nego publika”

Hrvatska je razočarana što je Švicarksa odnijela pobjedu na Euroviziji! Pjevač je pokazao svoje nezdovoljstvo!

Na Euroviziji 2024. Baby Lasagni izmakla je pobjeda, dok je trijumfovao Nemo Metler iz Švicarske.

Pjevač kaže da je ponosan na svoj uspjeh, a naročito na to jer je najveći broj glasova dobio baš od publike. Kako govore kladionice i pregledi, on je pobjednik.

Nema kraja!

– Na eurovizijskoj sceni je bilo super i baš mi je drago što smo se, nakon svega, svi mi u timu složili da smo dali stvarno najbolje od sebe. Mi bolje u ovom trenutku nismo mogli. Sve je bilo napravljeno točno onako kako smo zamislili, kako je trebalo biti. Nećemo leći s mislima “možda bi bilo bolje da smo ono onako napravili”. Ne, napravili smo najbolje – istakao je Bejbi Lazanja, koji je potom prokomentarisao glasove žirija, koji su Švicarcu osigurali prednost.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/naj-portal.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS