calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RADOST I SLAVLJE U KUĆI NAŠEG GLUMCA! Dragan i njegova izabranica ne skidaju osmijeh s lica! Koji je razlog njihove sreće Nastavlja se suđenje roditeljima dječaka ubice sa Vračara! ZATVORENO ZA JAVNOST “Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO) Lopez snimljena tokom prisnog druženja s oženjenim holivudskim ljepotanom: Držanje za ruku privuklo paparace Aneli otkrila tajnu iz ljubavnog života! Dobila potvrdu da je ON zaljubljen u nju! Pojeftinjuje gorivo u Hrvatskoj: Otkrivamo i cijene u BiH Pacijentima hospitalizovanim u hrvatskim bolnicama naplaćuju gledanje televizije! Pomozimo malenom Darisu iz Tešnja koji zbog oštećenja nerava mora na operaciju ruke BRUTALNA OSVETA MAJE: Stanislav dobio ŠOKANTNU informacije! Enes Begović objavio prvu pjesmu nakon smrti sina: “Ja bez tebe živim sam, živim uzalud” SKANDALČINA U NAJAVI – Miona imala AFERU sa ovim tamičarom i KRIJE je od Ša! ISPLIVALE NJIHOVE PREPISKE! Pjevači koji su se povukli na vrhuncu slave: Jedan postao kamiondžija, drugi našao muža ŠOK – ANELI I GASTTOZZ BILI ZAJEDNO? Objavljen njihov PRIVATNI VIDEO Zmija i 85-godišnja baka u obračunu: Ovakvih refleksa se ni mlađi ne bi postidjeli ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima dala ultimatum Jani! ELMEDIN SVE OKREĆE NA ŠALU: Neću više da budem… (VIDEO) GOCA TRŽAN OCRNILA DANAŠNJE TRENDOVE: “Jeste li vi, ljudi, normalni?! Jeste li vi pobjesnili, čovječe?!”

“E, MOJ GALE, BOLJE DA SI OSTAO U ZATVORU” Gasttozz sve SLAGAO i UŠAO U RIJALITI: “Ne gledam ovu GILJOTINU I BRUKU”

Objavio: RHT
09/09/2024 9:30 AM

Gasttozz sve SLAGAO

Nenad Marinković Gasttozz je od sinoć ponovo rijaliti učesnik. Iako je sebe vidio daleko od rijaliti formata, kako je naveo, u 48 sati se predomislio.

Bolje da si ostao
Foto:Youtube/zadruga official

Gasttozz je kroz priču sa voditeljima nagovijestio i da je slobodan, da navodno nema djevojku, a potom i najavio haos u rijalitiju.

Gasttozz sve SLAGAO

Tim povodom se oglasila i njegova dugogodišnja prijateljica Vesna Rivas koja ga je pohvalila u namjeri da nikada više ne uđe u rijaliti:

Foto:instagram/rivasvesna

E moj Gale… Slagao si! Izdao si! Šteta… Greška teška… Raznijeće te kao Panta pitu… Bolje da si ostao u tajlandskom zatvoru… Odjava… Ugasila TV i ne pratim ovu tvoju giljotinu i bruku. Bog ti u pomoći”., napisala je razočarana Vesna.

“NIKAD NEĆU UĆI U RIJALITI, NE VIDIM SEBE TAMO”

Podsjetimo, Gasttozz je u emisiji “ShowBLIZ” kod Miljane i Nevene Arsić na televiziji Hype izričito rekao da mu rijaliti više ne pada na pamet. Nagovijestio je da mora da se vrati na noge nakon izlaska iz zatvora. Veliko poštovanje je poklonio svojoj djevojci koja mu je bila noslonac, a tokom ulaska u rijaliti čini se da nije bila uz njega.

Emisiju “SHOWBLIZ” sa Gasttozzom pogledajte u videu ispod teksta:

Pročitajte i: Dnevni horoskop za ponedjeljak, 9. septembar 2024: Ovnovima moguće novo poznanstvo, Blizanci imaju dobre planove, Strijelcima užurban i naporan dan, a Vama?

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS