calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVE DVIJE NAMIRNICA DAJU NOVAKU NEVJEROVATNU SNAGU! Ima ih u svakoj prodavnici, nisu skupe, a imaju snažan uticaj na organizam! FILIP CAR ZAVRŠIO NA KLINICI U BOLOVIMA! Prizor zabrinuo sve MILJANA KULIĆ SE OSUŠILA NAKON OPERACIJE! Ljudi u šoku zbog njenog izgleda u kupaćem kostimu Veliki požar prijeti Željeznom Polju kod Žepča, mještani se pozivaju da pomognu u gašenju (HYPE PAPARAZZO) MAJA I STANISLAV ZAVRŠILI ZAJEDNO U HOTELU! Ekskluzivni kadrovi u centru Beograda “ANITA JE OČEKIVANO POBIJEDILA! Narod je birao između djevojke koja se odlučila da bude majka i žene koja je imala javno KIRETAŽU” Požgaj brutalno o rijaliti učesnicima Sarajka sa mužem gasi požar u Tučepima: “Nismo se vidjeli tri dana, uvijek postoji strah” Đoković u pohodu na zlato u Parizu savladao i Tsitsipasa, poznati su polufinalni parovi Uhapšen otac zlatne hrvatske džudistkinje, prisilno je poljubio volonterku na OI Đoković osvoji set poen godine, ali svi pričaju o reakciji djevojke iza njega Stručnjaci upozoravaju na opasnosti toplotnog vala: Pratite preporuke i zaštitite se na vrijeme Rada Manojlović o dečku i novom albumu: “Nisam budala da bacam bisere pred svinje!” VELIKO SLAVLJE KOD TEODORE I BEBICE! Objelodanili lijepe vijesti, svi im čestitaju (FOTO) OI SU VEĆE SMEĆE ČAK I OD EVROVIZIJE Sloba Radanović pobjesnio, hitno se oglasio zbog događaja koji trese svijet TAMARA ĐURIĆ SE HITNO OGLASILA! Za rođendan dobila šok iznenađenje od bivšeg muža koji je u zatvoru, evo šta joj je poručio ANITA UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA: Pobjednica rijalitija ne skida osmijeh sa lica, evo o kome je riječ

Učesnicama OI koje imaju bebe osigurane hotelske sobe za dojenje: Džudistkinja oduševila gestom

Objavio: RHT
01/08/2024 5:15 PM

Džudistkinja oduševila gestom

Klaris svoju kćerkicu vodi svuda sa sobom, pa ju je povela i u Pariz

Džudistkinja oduševila gestom /Foto: Facebook

Na inicijativu Francuskinje Klaris Agbenjenju, mlade mame sportistkinje dobile su priliku da na Olimpijske igre u Parizu dovedu i svoju djecu.

Ljetne Olimpijske igre u Parizu tek su počele, a već nam donose niz zanimljivosti:

Od sportistkinje koja je i prije početka OI proglašena najseksepilnijom učesnicom Olimpijskih igara, do vatrene plivačice koja je nakon poraza iznenada prekinula karijeru u 21. godini. Sada je i francuska olimpijka i prvakinja u džudu Klaris Agbenjenju oduševila sve žene, ali nečim sasvim drugačijim.

Džudistkinja oduševila gestom

Zahvaljujući njenoj inicijativi tokom Olimpijskih igara 2024. sportistkinje koje doje imaju obezbijeđene hotelske sobe na raspolaganju. Iste se nalaze u blizini Olimpijskog sela, a koje mogu dijeliti sa svojim bebama u bilo koje vrijeme.

– Odlučila sam da dojim svoju kćerku dok ona ne kaže da je dosta. Još želi da je dojim, pa je pratim u tome. Pobrinula sam se za to da se fizički dobro osjećam. Postoji element umora. Kao majka koja uvijek treba da bude tu za svoju kćerku, tražila priliku da bude uz mene na Olimpijskim igrama – navela je ova mlada majka i uspješna džudistkinja uz fotografiju s kćerkicom.

I zaista je razgalila mnoga srca slikom na kojoj doji kćerkicu u sportskoj sali u Parizu. Naročito oduševila sve mlade mame i žene, koje je u potpunosti razumiju i podržavaju.

Francuski olimpijski odbor najavio je još u februaru da će mladim mamama tokom Olimpijade obezbijediti hotelske sobe za dojenje, jer je djeci zabranjen ulazak u olimpijska sela. Ovo je bio odgovor na molbe novopečenih majki, učesnica OI, koje ne mogu bez svojih beba, a ni one bez njih. 

BONUS VIDEO

Hypebih.ba/Avaz/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS