calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života

Džidža Stojković otkrila šokantne detalje: S VRATA DOBIJEM ŠAMARČINU PA TEK ONDA RAZGOVOR

Objavio: RHT
30/04/2024 9:40 AM

S VRATA DOBIJEM ŠAMARČINU

S VRATA DOBIJEM ŠAMARČINU / Foto: Antonio Ahel/ATAImages
S VRATA DOBIJEM ŠAMARČINU / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pjevačica Aleksandra Stojković Džidža, kćerka harmonikaša i kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, nedavno je otkrila detalje o svom odrastanju u porodici koja je bila poznata po strogim roditeljima i jasnim načelima.

S VRATA DOBIJEM ŠAMARČINU

Istakla je da je rasla pod strogom kontrolom, što je bio dio životne dinamike koja je i danas prisutna u njenom životu. Priznaje da nikad nije smjela da prespava kod drugarice, a ukoliko zakasni čekale bi je vaspitne mjere čim se pojavi.

– Kad sam počela da izlazim znalo se kad moram kući. Ako se ne javim slučajno, a imala sam neku veliku Nokiu, budem na nekom rođendanu, sa vrata prvo dobijem šamarčinu, pa tek onda slijedi razgovor. Od majke, da se razumijemo. Kod mene se znalo da nema spavanja kod drugarica, to nije postojalo. Moje prijateljice su znale tako muljati, kod mene to nije smjelo. Sad je kao drugačije živim sama, ali uvijek postoje kontrole, ja sam uvijek kontrolisana i ne mogu da kažem da imam život – otkriva Džidža.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Boljeli je očevi komentari

Ona je za vrijeme muzičkog takmičenja znala da pusti suzu zbog očevih žestokih komentari, a kada bi se posvađala s njim u kući, majka bi uvijek bila na njegovoj strani.

– Mene su najviše boljeli Draganovi komentari. Kad krene da me kritikuje na televiziji pred narodom. Bila sam u fazonu je l’ moguće da čovjek ovo govori? Ja pogledam mamu, zaboravim se da sam na sceni. Ona je uvijek na njegovoj strani. I Dragan je uvijek upravu za sve. Tako je bilo i kad je moj brat odrastao. Dragan i ja se posvađamo. Poslije 10 minuta se zagrlimo. Svašta kažemo jedno drugom, zapravo on meni ja njemu ne smijem jer bi bio pokolj u kući. Moja majka se vodi time – ti ćeš se udati, brat već živi sa drugom ženom, ostaću ja s njim. Realno voljela bih da imam brak poput njihovog. Oni su ljubav iz srednje škole, ponosna sam što su opstali zajedno ovolike godine – priznaje Džidža.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS