calendar

Ponedeljak 21. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Gile otkrio detalje veze sa Aleksandrom Prijović! Bili smo kao vuklan! “Produkcija me je TUKLA?! UPIŠKILA sam se od STRAHA! Uništili su mi ŽIVOT!” Ivana Keneški ISPOVIJEST Kako na ovo reaguje Gastozova djevojka? Sada je jasno da će nastati problem! Anđela kad sazna? Milica kroz suze otkrila sve što je boli! Nisam zaslužila ovo! Živim da mu ulice kažem sve! Nije moglo ostati u njoj: Fatima odala veliku tajnu “Kačavenda je FOLIRANT! Sada pere Anđelu!” Ana Ćurčić “Dužna je 7000 eura, a glumi…” Goca Tržan URNISALA Ivana Marinkovića?! “Svaka baba zna koliko je puta do sada…” Ekskluzivno! Saša Mirković najavio šta nas očekuje na Hype TV Drama u Novom Pazaru! Haos na ulicama, odjekuju topovski udari, povrijeđen policajac Dokle više?! Novi slučaj nasilja nad životinjama u BiH usijao društvene mreže (VIDEO) Hejteri, slabi ste! Elmedin odgovorio na prozivke da ne radi ništa dok izigrava dimnjačara “POJEŠĆE TE MRAK! Moram da zatvorim firmu, plašim se za sebe i svoju porodicu” Nakon diskvalifikacije, rijaliti učesnik progovorio o PRIJETNJAMA (VIDEO) Još jedan roditelj prijavio nasilje nad djetetom u Bošnjačkoj gimnaziji Gordana Boban snima u Njemačkoj: Sve će se znati 1. novembra “SAT VREMENA 200€” Aleksandra Nikolić se na PORNO SAJTU zove Ana, a evo koje usluge sve pruža? SKANDALČINA “JA UGOVOR S PINKOM NEMAM, jer ga kao i svi učesnici nikada nisam dobila” Anđela otkrila da od učešća NIJE DOBILA NI DINAR?

Džentlmenski potez starijeg gospodina oduševio: Ovo je rijetkost

Objavio: RHT
21/10/2024 9:40 AM

Džentlmenski potez starijeg gospodina oduševio

Foto: Printskrin

Džentlmenski potez starijeg gospodina oduševio

Instagram profil pod nazivom Raja.Sarajeva juče je podijelio snimak starijeg para koje je oduševio mnoge korisnike ove društvene mreže.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sarajevo, 71000📍 (@raja.sarajeva)

Simpatična situacija snimljena je u centru grada odnosno u Titovoj ulici, a prikazuje stariji par. Počinje tako što muškarac preuzima jednu od dvije kese koje je gospođa nosila i stavlja je na svoju torbu s točkovima.

Nakon toga, ona ga hvata pod ruku i zajedno nastavljaju s laganom šetnjom kroz grad.

Njegov džentlmenski potez oduševio je korisnike Instagrama, a objava je ubrzo prikupila više od 3.000 lajkova i brojne komentare.

“Kako su slatki i usklađeni”, “Ovakvu ljubav da je doživjeti i proživjeti”, “Ovo je rijetkost”, “Kako su divni”, bili su samo neki od komentara ispod objave.

Skandalozno oglašavanje Moamera Kasumovića osuđenog za bludničenje nad maloljetnikom (VIDEO)

Pročitajte i: Skandalozno oglašavanje Moamera Kasumovića osuđenog za bludničenje nad maloljetnikom

Skandalozno oglašavanje Moamera Kasumovića osuđenog za bludničenje nad maloljetnikom

Glumac Moamer Kasumović osuđen je za bludničenje nad maloljetnikom.

Naime, nakon predstave Beogradskog narodnog pozorišta “Tiho, tiše”, koja je izvedena u sklopu 6. Sarajevo Festa 16. septembra, u Narodnom pozorištu Sarajevo, upriličen je razgovor o predstavi koja govori o vršnjačkom nasilju.

Da li je tema nasilja ili nešto drugo iniciralo mladića iz publike da ustane i onim što je izjavio skrene pažnju i nadasve zgranutost prisutnih, teško je reći.

Kako su potvrdili prisutni, mladi čovjek je ustao i kazao: “Molim vas, želim nešto da kažem!”.

Skandalozno oglašavanje Moamera Kasumovića osuđenog za bludničenje nad maloljetnikom

Iz rečenica se dalo zaključiti da je bio žrtva pedofilije kada je imao 14 godina. A da je počinilac poznati glumac. Iz publike su ga pitali o kome se tačno radi, na šta je mladić odgovorio – Moameru Kasumoviću (43).

Mladić je u svojoj potresnoj ispovijesti u Narodnom pozorištu kazao da je cijeli slučaj imao i sudski epilog i da za to postoji sudska presuda. Glumac je osuđen za bludničenje nad maloljetnikom na kaznu zatvora od godinu dana, no svoju slobodu je platio 36.500 KM!?

I mada se Kasumoviću od tada gubi svaki trag, na društvenim mrežama je isplivao skandalozan snimak. Naime, Moamer s jednim muškarcem pjeva pjesmu ‘Stariji čovek’ Mine Kostić…

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS