calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi “Mojoj ženi smeta što DJEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DJECU! (VIDEO) Prilikom gašenja požara u Širokom Brijegu povrijeđen vatrogasac STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MIJEŠA! (VIDEO) “FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO) DOKTORI SU KRIVI, NE LIČIM NA SEBE! Srpsku manekenku unakazili ljekari, objelodanila stravične stvari NAKON RAZVODA DJECA NE PRIPADAJU NI KEJT NI VILIJAMU Otkrivena prava istina, evo ko će dobiti starateljstvo Tek sad kreće HAOS! Dejan Dragojević otvoreno iznio sve detalje o Filipu Caru

Dženifer Lopez objavila snimak glamurozne proslave rođendana: Bena Afleka nema

Objavio: RHT
25/07/2024 12:45 PM

Dženifer Lopez objavila snimak glamurozne proslave rođendana

Dženifer je na Instagramu podijelila snimak koji prikazuje goste i nju samu u glamuoroznim haljinama

lopez - Avaz

Lopez proslavila rođendan. Instagram

Dženifer Lopez (Jennifer) je u srijedu obilježila svoj 55. rođendan interesantnom i vrlo glamuroznom tematskom zabavom u stilu serije “Bridžerton”. Dženifer je na Instagramu podijelila snimak koji prikazuje goste i nju samu u glamuoroznim haljinama i frizurama koje priliče drugom vremenu.

U jednom trenutku na snimku se može vidjeti kako Dženifer pjeva, a snimak se završava duvanjem svjećica.

– Najdraži čitaoče… svi su imali divno veče – napisala je u naslovu videa.

Ipak, njen suprug, glumac Ben Aflek (Affleck) nije prisustvovao zabavi. Par je već mjesecima na odvojenim obalama, a drugu godišnjicu braka su također proveli odvojeno.

Dženifer se dan nakon rođendana obratila svojim fanovima na Instagramu i uputila im emotivnu poruku u kojoj im se zahvaljuje na svemu što su joj tokom godina pružili:

– Gledala sam sve vaše rođendanske želje, prelijepe video snimke i postove cijele noć i jutros iz cijelog svijeta. Smijala sam se, prolila suze, a kada sam vidjela bilbord na Tajms skveru, bila sam potpuno oduševljena. Zaista imam najbolje, najnevjerovatnije fanove na svijetu.

Nikada neću moći da opišem koliko sam dirnuta ili koliko se osjećam nevjerovatno blagosloveno što ste svi vi dio mog života. Hvala vam puno – počinje Dženifer i nastavlja:

– Teško je povjerovati da smo sve ovo vrijeme proveli zajedno. Smiješno je dok sjedim ovdje i razmišljam o najneobičnijem putovanju, i dalje se osjećam kao ista djevojka koja počinje tako puna energije i hrabrosti, tako spremna da preuzme cijeli svijet spolja, a opet tako nježna, krhka i ponekad uplašena, ali uvijek puna ljubavi iznutra. Imam toliko ljubavi za vas.

Dženifer Lopez objavila snimak glamurozne proslave rođendana

Želim da znate da ste mi vi najveći poklon. Pored moje porodice i prijatelja, uvijek ste bili uz mene u dobrim i teškim vremenima. Uvijek mogu da računam na vas. I želim da znate da uvijek možete da računate na mene.

Hvala vam na brizi, razumijevanju, odanosti i što je najvažnije ljubavi. Hvala, hvala, hvala… – završila je poruku Dženifer.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS