calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke

Džejla Ramović otvorila dušu o raskidu veze i priznala zašto je otišla iz Španije: VEĆ PET DANA PLAČEM!

Objavio: RHT
18/10/2023 11:19 PM

Kada je privatni životu u pitanju, pjevačica Džejla Ramović obavijena je velom misterije, te je jedna od glavnih tema medija i javnosti njen ljubavni status.

Foto: ATAImages

Sada je otvorila dušu, pa se prvo dotakla odlaska iz Španije na naše prostore.

– Nisam ja samo u Srbiji, poslovno sam ovdje, ali sam dosta vremena u Sarajevu. Donedavno sam živela u Barseloni, a sad sam se vratila na staro. Sad je mnogo lakše, imam onlajn predavanja, laptop je stalno sa mnom. Roditelji žele da završim fakultet, nikad nisam ni htjela da prekinem. Svjesni su da je bolje da studiram onlajn, roditelji su od početka vjerovali u mene, imamo zdrav odnos – istakla je Džejla.

Foto: Printscreen Instagram

– Nisam zaljubljena, ali sam bila. Nije me uzdrmao raskid. Na nekim poljima ide, a na nekim ne. Promjenljiva je situacija. Nemam tip, ali mora da bude ambiciozan i da se trudi, da radi. Mora da bude jači od mene emotivno. Ja evo pet dana već plačem. Za sve ikad! Šta god vidim, šta god pročitam, baš sam ranjiva ovih dana – priznala je Džejla za “Blic”.

Otkrila je i šta misli o koleginici Aleksandri Prijović.

– Bila sam u Beogradu na njenom koncertu, ići ću na još jedan. To je jedan ogroman uspjeh. Otići ću i na sarajevski koncert. Ona ima koncerte i u Nišu! Vredi otići na tako nešto – rekla je Ramović, pa zapjevala Aleksandrin hit “Sve po starom”.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS