calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve

DŽEJLA RAMOVIĆ ŽRTVA? Evo šta je Marija Šerifović urlala dok je udarala pesnicom u auto (VIDEO)

Objavio: RHT
28/08/2022 2:56 PM

Snimak Marije Šerifović, koji je veoma brzo postao viralan, kako nasred ulice i sa nepoznatom devojkom udara u automobil i viče iznenadio je sve. Pevačica se povodom toga i oglasila, obrazloživši da niko tokom njenog izliva besa nije povređen.

Foto: Instagram

Marija je, naime, najpre zaustavila vozilo nasred ulice, izašla i prešla ulicu sa ženskom osobom, a potom dotrčala do automobila i iz sve snage počela da udara u vrata uz salvu psovki. U jednom trenutku jasno se čulo kada Šerifovićeva nekoga u automobilu pita: “Ko je žrtva?”, a potom je otvorila zadnja vrata i počela da viče na nekoga.

FOTO: printscreen

Odmah su na društvenim mrežama počele spekulacije da je sa Marijom u tom trenutku bila Džejla Ramović s kojom su je povezivali od kada je mlada pevačica pobedila u “Zvezdama Granda”.

Marija se posle pojavljivanja snimka na društvenim mrežama oglasila i obrazložila svoje neprimerno ponašanje.Iako nikoga ne treba da se tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome treba da se izvinim jeste mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila – rekla je pevačica.

Pročitajte i: “ZAPROSIO ME JE, PITALA SAM ZAŠTO GA NISU SPREČILI, POBESNELA SAM” Teodora Džehverović o vezi sa Ninom

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS