calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Zdravko Čolić i Miloš Biković mladencima priredili iznenađenje za pamćenje! Svatovi u TRANSU! (VIDEO) Bolna ispovijest za Hype: Žena ostala bez djece! Odveli su ih, šta se trenutno dešava? Nova romansa: Neću da budem treća, ali hoću sedma, zato Elmedine kreni više da dovodiš žene! Muškarci otkrili sve detalje: Sa ovakvom ženom bi najradije prevarili partnerku Nova pjesma Emira Lapsusa vas neće ostaviti ravnodušnim: Evo u kojem bh. gradu su snimljeni kadrovi FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) Najemotivnija objava trudne Milice! TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE VIDJETI (FOTO) Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda ŠA UHVAĆEN U LAŽI! Miona za OVO ne smije NIKADA saznati Kako je Pablo Pikaso zaradio 12 boca vina iz Jugoslavije OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU: Opsadno stanje u rijalitiju! Doživio NERVNI SLOM (FOTO) Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar…

DŽEHVA PODELILA FOTOGRAFIJU SA DEČKOM: Šetaju i drže se za ruke, komentari samo pljušte! (FOTO)

Objavio: RHT
17/03/2023 9:30 AM

Poznata pevačica Teodora Džehverović na svom Instagram profilu podelila je fotografiju koja je podigla dosta prašine među njenim pratiocima.

Foto: screenshot Instagram

Na fotografiji se vidi Teodora kako drži ruku nepoznatog muškarca, čiji identitet nije želela da otkrije. Ipak, mnogi su počeli da nagađaju da se radi o argentinskom košarkašu Luki Vildozu, koji trenutno igra za KK Crvena Zvezda.

Foto: Pirintscreen Instagram

– Teodora je odlepila za Lukom. Juri ga i uhodi već nekoliko meseci po gradu. Odlazi na ista mesta na koja ide i on, kako bi se kao slučajno sreli. Prva ga je i zapratila na Instagramu, lajkuje mu sve. Kad joj je on uzvratio praćenje, njenoj sreći nije bilo kraja. Oni se i dopisuju, a kada ju je i pozvao na svoju utakmicu s Partizanom, oduševljeno je prihvatila. Nažalost, to je jednostrano. Košarkaš prema njoj gaji samo prijateljske emocije i i ne razmišlja o novoj vezi. To joj je otvoreno i rekao jednom prilikom – rekao je juče izvor za “Kurir” i dodao:

– Luka i dalje jako pati za svojom bivšom devojkom Arijanom Hihon, s kojom je bio u vezi dve godine, a koja ga je ostavila nakon što je videla njegove fotke iz jednog beogradskog noćnog kluba, gde je bio okružen sa nekoliko devojaka. Teodora je svesna toga, ali je rešila da ne odustaje tako lako od zgodnog Argentinca. Svi kažu da bi bili lep par, ali od toga nema ništa. Ona je patila za Ninom, ali je konačno rešila da nastavi dalje, kao što je i njen bivši dečko ubrzo posle raskida našao novu devojku, što i ne krije.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS