calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO)

DŽAKA SE IZVINJAVA SRBIMA ZBOG POKAZIVANJA DVOGLAVOG ORLA! Evo šta još kaže o Srbiji

Objavio: RHT
13/11/2022 5:46 PM

Jedan od najboljih fudbalera Švajcarske kaje se zbog gesta koji je napravio pre četiri godine, a sada se plaši Srbije pred početak Svetskog prvenstva…

Foto: Screenshot Youtube

Granit Džaka provocirao je Srbiju pokazivanjem dvoglavog orla i sada se zbog toga kaje. Švajcarski reprezentativac priznao je veliku grešku i svestan je da je uradio nešto što nije smeo. Sada, pred početak Svetskog prvenstva (od 20. novembra do 18. decembra), je dao intervju u kom je istakao da je pogrešio tom prilikom.

Pričao je za tamošnji “Blik”, a novinarka je prvo pitanje započela konstatacijom da je na svakom velikom šampionatu bio u centru pažnje. Prvo je 2014. godine na Svetskom prvenstvu igrao na pogrešnoj poziciji, pa je 2016. na Evropskom promašio odlučujući penal protiv Poljske, onda je na Mundijalu u Rusiji protiv Srbije pokazao dvoglavog orla.

“Uvek sam vam davao dobre priče. Šalu na stranu, sve je bilo dobro na tom prvenstvu osim dvoglavog orla. Nije trebalo to da uradim. U karijeri sam samo dva puta imao velike ispade, jednom u dresu Arsenala protiv Kristal Palasa kada su mi navijači zviždali, pa sam reagovao. I tada protiv Srbije kada sam napravio taj gest”, rekao je Džaka koji se povredio u posednjem meču “tobdžja”.

Opet ga čeka meč sa Srbijom, ovog puta u Kataru. U grupnoj fazi Švajcarska se nalazi sa “orlovima”, Brazilom i Kamerunom. Poslednji meč igraju srpski i švajcarski tim. “Igramo protiv Srbije, ali niko od članova moje porodice neće biti na stadionu, ostaće kod kuće. Što se žreba tiče, Srbiju baš nisam želeo kao protivnika. Nadam se da ćemo do tog meča uspeti da obezbedimo prolaz, onda možemo da igramo sa manje pritiska.”

Za kraj je prokomentarisao i selekciju Brazila za koju će igrati njegov saigrač iz Arsenala Gabrijel Žesus. “Gabrijel je sjajan, igramo zajedno u Arsenalu, mnogo mi je drago što se našao na spisku, ali će verovatno biti rezervista iako igra sjajno. To vam najbolje govori, mogu da pošalju tri vrhunska tima na teren”, zaključio je Džaka.

Izvor: MONDO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS