calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VJEROVALI ILI NE Kristina ima 26 godina i 22 djece: Želi ih imati 100! A SUPRUG U ZATVORU Dušicu Jakovljević po povratku iz Sarajeva PRETRESLI do gole kože zbog NEDOZVOLJENIH SUPSTANCI! ZAPOMAGALA NA AERODROMU U BEOGRADU! FILIP CAR I MAJA UHVAĆENI ZAJEDNO?! Haos na mrežama (FOTO) Dušica se plaši Anđele Đuričić da ne objavi njen snimak s*ksa sa Filipom Carom! Prijetila da će joj zabraniti ulazak u Srbiju! Veliko nevrijeme iz Italije ide prema Balkanu: Neće zaobići ni BiH! BIĆE I OBILNOG SNIJEGA Luna Đogani otkrila u kakvim su odnosima Anabela i Gagi: Ništa nije bitnije za dijete… “NEKA JOJ NEKO DODA MARAMICU, BAŠ JOJ CURI NOSIĆ!” Saša Mirković se oglasio nakon skandaloznog ponašanja Dušice Jakovljević u programu uživo! (FOTO) Ponovo HAOS u rijalitiju zbog Aneli! Novi rusvaj izazvao Marko ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ja sam rođeni glumac! “Svi su govorili da ću uspjeti…”(VIDEO) MIONINA IZDAJA: Ša već prvi dan dobio NOŽ U LEĐA “TATA SE POTUKAO SA OBEZBJEĐENJEM, POLOMILI MU…” Miljana ispričala Ivanu sve o sinoćnjem haosu, A ON ZANIJEMIO! (VIDEO) ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJETILA VODITELJU RIJALITIJA, A ONDA SE PRAVILA DA SE NIŠTA NIJE DESILO! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dosta ste žene odmarale – želim akciju!” RADNA NEDJELJA (VIDEO) ASMIN POSTAVIO POSEBNE USLOVE ZA ULAZAK RIJALITI! Tarot Bejb: Vještica sam i treba da me se plaše! Pogledajte i ekskluzivnu astro prognozu za septembar Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori

Dušicu Jakovljević po povratku iz Sarajeva PRETRESLI do gole kože zbog NEDOZVOLJENIH SUPSTANCI! ZAPOMAGALA NA AERODROMU U BEOGRADU!

Objavio: RHT
08/09/2024 11:45 PM

Dušicu po povratku iz Sarajeva PRETRESLI

Dušicu po povratku iz Sarajeva PRETRESLI / Foto: Hypetv/pixabay
Foto: Hypetv/pixabay

Dušica Jakovljević je zbog svog načina života nepresušan izvor skandaloznih informacija.

Dušicu po povratku iz Sarajeva PRETRESLI

A sada se pojavila jedna koja javnosti nije poznata, a zbog ponašanja dotične voditeljke u programu uživo, nije nimalo čudna!

Naime, mnogo se u medijima špekuliše o njenom korištenju nedozvoljenih supstanci, kako smo ranije pisali. Ono što je veoma šokantno, a što javnosti nije poznato, to je da je Dušica Jakovljević po povratku iz Sarajeva detaljno pretresena na aerodromu zbog nedozvoljenih supstanci!

Dotična je prošla kroz rigoroznu kontrolu od strane bezbjednosnih službi. Kontrola je bila toliko temeljna da su je, doslovno, pretresli do gole kože. U potrazi za nedozvoljenim supstancama…

Kako se navodi, ona je tada naparavila haos na beogradskom aerodromu, gdje je vikala i zapomagala na sav glas!

Nedozvoljene supstance i alkohol

Podsjetimo, Dušici Jakovljević nedavno je okončan angažman na Hype televizije nakon samo pet mjeseci. Saša Mirković, vlasnik Hype produkcije i Hype televizije se oglasio tada i naveo razloge otkaza voditeljke.

Kad je pre nego što je dobila otkaz na 3 dana ostavila nedozvoljene supstance i alkohol. Mislila je da može da me prevari! Iskreno sam joj želio da se ostavi toga, ali definitivno ne može bez tih poroka. E kod nas na Hype televiziji to ne može – istakao je Saša Mirković.ž

Pročitajte i: Dušica se plaši Anđele Đuričić da ne objavi njen snimak s*ksa sa Filipom Carom! Prijetila da će joj zabraniti ulazak u Srbiju!

Dušica se plaši Anđele Đuričić / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija
Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

Rijaliti učesnici nastavljaju da nižu skandale, ali se u središtu istog često nađu i pojedini voditelji. Kao što je slučaj sada i sa Dušicom Jakovljević.

Najnoviji razvoj situacije otkriva još jednu kontroverzu koja će uzburkati javnost.

Prema nedavnim navodima, Filip Car bio je intiman sa Anđelom Đuričić i voditeljkom Dušicom Jakovljević. To je već izazvalo veliki interes i špekulacije.

Međutim, ovaj skandal sada dobija novu dimenziju.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS