calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SAOPŠTILA LOŠE VIJESTI PRED OPERACIJU: Rezultati analiza nisu dobri, evo šta voditeljica kaže

Objavio: RHT
27/06/2023 4:20 PM

Dušica Jakovljević nedavno je operisala sinuse. Voditeljica je aktivna na društvenim mrežama i dijelila je sa svojim pratiocima kako je tekao oporavak.

Ona se podvrgla ovom zahvatu kako bi sredila devijaciju nosa koju ima.

Dušica je sada objavila da joj predstoji još jedna operacija kako bi riješila problem koji ima.

Međutim, prije intervencije voditeljici su stigli rezultati analiza koje je obavljala i nisu baš na zavidnom nivou.

– Pozdrav ljudi, htjela sam nešto da vam kažem na početku ovog divnog dana, za mene baš i nije bio predivan kada sam ponovo dobila neke rezultate analiza pred operaciju nosa. Možete misliti da sam ja i dalje sretna i zadovoljna jer sam u rukama najboljeg čovjeka i najboljeg stručnjaka, pošto me mnogi pitaju za intervenciju koju sam već imala, a riječ je o operaciji grudi. Ja svoje doktore ne mijenjam i kada radim nešto u jednoj klinici, ja radim samo tu – rekla je Dušica Jakovljević ponosna na tim koji je odabrala da se brine o njenom zdravlju.

(Espreso)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS