calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO)

Dušica Jakovljević GRCA U SUZAMA: Voditeljica se slomila kao grančica usred snimanja, OVO ju je mnogo POTRESLO

Objavio: RHT
10/02/2024 12:00 PM

Voditeljica Dušica Jakovljević oduvijek je važila za osobu koja se ne libi da pokaže svoje emocije, pa čak ni pred kamerama. Dušica već neko vijreme vodi autorsku emisiju na televiziji Hajp, a u emisiji koja je juče emitovana, ugostila je pjevačicu Romanu Panić.

Foto: Hype tv/Youtube printscreen

Javnost dugo nije imala prilike da vidi Romanu, a budući da je Panićeva prošla “sito i rešeto” posljednjih godina, medijska pauza i ne čudi.

Kako je Jakovljevićeva istakla na samom početku emisije, osim što je godinama imala priliku da sarađuje sa Romanom, njih dvije su i bliske prijateljice. Dušica nije krila koliko voli i poštuje Panićevu, i koliko joj je teško zbog svega što je njena drugarica doživjela tokom afere “bankomat”, a onda je otkrila da joj je pripremila jedno iznenađenje.

Foto: Hype tv/Youtube printscreen

Kako je Romana istakla, u karijeri je doživjela niz izdaja i razočarenja, a saradnici su prema njenim tvrdnjama išli toliko daleko, da su joj obećavali pjesme i gotove albume na poklon, da na kraju od toga nikad ne bi bilo ništa.

Foto: Hype tv/Youtube printscreen

To je bio jedan od razloga zbog kojih je Dušica odlučila da napiše pjesmu za Romanu i pokloni joj, a istu je pročitala pred kamerama i čak se zajedno sa pjevačicom i rasplakala.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Hypebih.ba/sd.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS